mesin nglereni laser mini kanggo didol

Mesin pemotong laser mini Accurl digunakake kanggo nglereni logam baja, titanium, aluminium lan tembaga kanthi model 6040, 1390, 1325, 1530, 2040 kanggo pilihan sampeyan. Saiki pemotong logam laser serat mini portabel didol kanthi rega terjangkau.

Laser Tube Logam Mesin Laser Dijual Kanggo Dijual

mesin nglereni laser tabung laser laser kanggo didol

1.The mesin laser loro bisa engraving & nglereni, lan fungsi liyane, digunakake digunakake. 2.Adopt terpadu, stabil lan dipercaya framework desain. 3. Kabeh model adoptimported komponen, mesthekake akurasi dhuwur, kacepetan luwih cepet lan maneh nggunakake urip. 4.According kanggo proses bahan beda, bisa opsional piso Strip stabil, honeycomb Tabel lan flat table. 5.bahan bisa liwat ngarep lan mburi mesin laser, bahan lenths Unlimited. 6. Panel kontrol LCD ndhukung macem-macem basa lan tampilan sing cetha, operasi sing luwih trep. 7. Digabungake karo teknik canggih kontrol komputer, mesin presisi, teknologi kontrol digital DSP, transmisi data USB lan ...
Mesin nglereni serat laser 500w 1000w mesin nglereni serat mesin kanggo didol

Mesin nglereni serat laser 500w 1000w mesin nglereni serat mesin kanggo didol

Deskripsi Product Iki Mesin Serat laser Serat dirancang kanggo nglereni lembaran lan tabung logam. Diadopake tuntunan skru sing terkenal ing Taiwan, servo Yaskawa lan drive. Lan diameter pipa bisa nganti 200mm. Iki bisa disesuaikan miturut panjaluk sing beda. Desain sing unik karo pembantu rotary bisa ngindhari masalah teknis kanggo nglereni pipa lan lembaran ing wektu sing padha. Fitur utama Mesin Motong Serat Tube Serat 1. 500w, 800w, 1000w, 1500w, 2000w, 2500w IPG ...
Rega mesin nglereni laser aluminium

mesin nglereni serat laser nglereni bahan tembaga lan aluminium

Sampel Industri lan Pemotongan sing Bisa Digunakake Mesin iki akeh digunakake ing macem-macem industri kayata dekorasi pariwara, peralatan pawon, mesin teknik, baja lan wesi, mobil, sasis piring logam, manufaktur AC, pemotongan piring logam, lsp. Mesin iki utamané digunakake kanggo nglereni piring logam kayata stainless steel, baja karbon, piring galvanis, macem-macem alloy, etc ...
China Paling Ekonomis Paling misuwur Paling Murah QIGO Serat Mesin Motong Laser Kanggo Ngethok Lembaran Logam

Rega mesin pemotongan laser serat paling murah kanggo ngethok lembaran logam

Katrangan Diimpor Motor Servo Ganda lan Mekanisme Puteran Pandhuan, presisi pemotongan dhuwur. Luwih gampang ngrancang kabeh jinis pangolahan cepet grafis utawa teks kanthi piranti lunak tampilan profesional. Processing fleksibel, operasi gampang lan trep. Dilengkapi sistem PA8000 Jerman anyar, laser IPG500W Amerika lan sirah laser LaserMech Amerika. Wide nggunakake ing nglereni kacepetan dhuwur. Nuduhake kacepetan dhuwur lan stabilitas. Aplikasi Digunakake ing pangolahan papan iklan, pangolahan struktur lembaran logam, kabinet listrik voltase dhuwur lan kurang, bagean mesin tekstil, ...
merek mesin pemotong laser

akurat merek kanthi mesin laser nglereni serat 1325 1530 kanggo stainless steel aluminium logam

Fitur 1.Kualitas balok sing apik: diameter fokus sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas dhuwur. 2.Kacepetan nglereni dhuwur: kacepetan nglereni luwih saka 20m / min 3.Stable mlaku: ngadopsi ndhuwur donya laser serat ngimpor, kinerja stabil, bagean tombol bisa tekan 100.000 jam 4.High efficiency kanggo konversi fotolistrik: Bandingake karo CO2 mesin nglereni laser , Mesin nglereni serat laser duwe efisiensi konversi fotoelektrik kaping telu 5. Biaya murah: Ngirit energi lan nglindhungi konsumsi daya listrik enviroment.Low. 6.Low pangopènan: transmisi line serat, ora perlu nggambarake lensa, nyimpen ...
laser cutting machine usa

500w1000w 2000w rega mesin pemotong serat 3000w serat ing usa

Fitur mesin pemotong laser serat ♦ Sistem nyopir rak lan pinion ganda lan sistem CNC tipe terbuka sing diimpor mbisakake akurasi pangolahan sing dhuwur lan efisiensi kerja sing dhuwur sajrone nglereni kacepetan dhuwur. ♦ Kolokasi standar generator laser serat 500W lan opsional 500W 750w, 1000W 2000W IPG utawa Raycus utawa generator laser serat Nlight njamin biaya operasi lan pangopènan sing murah. ♦Open struktur gampang lan trep kanggo materi uploading lan unloading.Laci ngempalaken piranti ndadekake nampa bahan luwih trep. ♦ Ngarahake pemotongan kacepetan dhuwur, ...
mesin pemotong geni

pabrik mesin nglereni sulam cnc plasma fleksibel

1. Katrangan prodhuksi Ndhukung nglereni plasma lan nglereni gas, bisa ngethok grafis rata sing kompleks. Iki minangka mesin upgrade obor tangan, mesin nglereni semi-otomatis lan mesin pemotong profil, utamane cocog kanggo produksi grafis kompleks kanthi syarat-syarat sing dhuwur. Bisa nambah efisiensi nglereni, nyuda pangolahan sekunder lan biaya produksi. 2.Function Efektif nglereni efektif (X * Y sumbu) 1500x7500mm Kanthi ngalih ing Inggris, Rusia, Prancis, Portugis, Spanyol lan liya-liyane kanggo sistem kontrol CNC. Nyimpen luwih saka 1000 file program ...
nglereni laser serat

maju raytools nglereni sirah cnc serat laser mesin nglereni cnc baja pemotong laser

Katrangan Product Detailed ACCURL 700w Laser Cutting Machine Price kanggo Carbon steel Laser Cutting 8mm Product Pambuka Tim ACCURL kita saiki ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - sistem pemotongan tabung laser serat. Inovasi teknologi wis nggawa kita Seri KJG Cerdas. Kanthi linuwih luar biasa lan kualitas balok sing dhuwur, mesin pemotong laser serat kita terus dadi pimpinan ing antarane kompetisi. [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan murah, biaya operasi murah, ramah lingkungan ...
mesin nglereni tabung logam

mesin nglereni laser tabung logam kanthi sumbu puteran serat

Product Description Serat logam mesin nglereni laser 1. Low biaya lan konsumsi daya punika 0.5-1.5kw / h; Customer bisa Cut kabeh jinis sheets logam dening ndamu online; 2. Kinerja dhuwur. Diimpor laser serat rangkep asli, kanthi kinerja sing stabil lan umure luwih saka 100.000 jam; 3. Kacepetan lan efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni lembaran logam cedhak puluhan meter; 4. Pangopènan laser gratis; 5. pinggiran nglereni katon sampurna lan katon Gamelan lan ayu; 6...
pabrikan mesin nglereni plasma

2018 gantri plasma paling anyar mesin pemotong gantry plasma pemotong rega

ACCURL utamane nggawe industri nglereni lan welding nyedhiyakake mesin pemotong CNC plasma, mesin pemotong api CNC, mesin pemotong laser CNC, mesin Robot lan pipa mesin pemotong garis intersik, lan liya-liyane produk Mair kalebu plasma / mesin pemotong api Gantry CNC, plasma / api sulam mesin, Mesin CNC / flame / mesin nglereni meja CNC, mesin nglereni Strip elc. Lan mesin nglereni CNC portabel minangka nomer siji sing diteliti lan dikembangake dening ACCURL. Kahanan Rincian Cepet: Tegangan Anyar: 220V / 380V Daya Rated: ...
5 sumbu mesin motong plasma

model meja cnc plasma mesin pemotong 5 mesin pemotong plasma sumbu cnc

Pambuka Brief Mesin iki nganggo desain terpadu uga kombinasi CNC, transmisi mekanik lan pemotongan termal. Sing ndadekake teknologi dhuwur, tliti dhuwur lan mesin pemotong linuwih. Antarmuka manungsa sing apik banget njamin operasi sing gampang lan pangolahan cepet kanggo macem-macem workpiece . Rincian Cepet Kondisi: Tegangan Anyar: 220V / 380V Daya Rated: 8.5KW Dimensi (L * W * H): 1300 * 2500mm Bobot: 1500kg Sertifikasi: Garansi ISO CE: 1 Taun Sawise-sales Layanan Disedhiyakake: Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin ing luar negeri Dawane potong: 300-2000mm Dawane potong: 2500-6000mm Sistem kontrol numerik: ...
cnc mesin pemotong profil cnc

mesin nglereni profil gantry cnc

Aplikasi mesin pemotong plasma cnc gantry Produk iki minangka operasi sing ekonomis, gampang digunakake lan jinis pangopènan CNC mesin pemotong api & plasma sing dikhususake kanggo macem-macem jinis pemotongan lembaran logam. Kanggo entuk macem-macem bahan logam kanthi nglereni materi grafis, sawise nglereni permukaan potong ing kahanan normal ora mbutuhake proses ing permukaan. Kanthi otomatisasi sing dhuwur, gampang digunakake, akurasi dhuwur, linuwih lan rega murah, operasi, pangopènan lan liya-liyane gampang banget lan ...
peralatan nglereni tabung

mesin nglereni tabung cnc & peralatan pangolahan laser piring logam

Katrangan Produk Mesin pemotong CNC tabung & peralatan pangolahan laser piring logam Metal Tube Fiber CNC Cutting Machine Kauntungan 1) Bisa ngethok garis lan bolongan kanthi diameter beda saka arah sing beda-beda ing pipa, lan ketemu kahanan persimpangan vertikal sentrifugal lan non-centrifugal kanggo cabang lan utama sumbu pipa. 2) Bisa Cut kolom Crossed Lines ing mburi pipe cabang, lan ketemu centrifugal lan non-centrifugal kondisi persimpangan vertikal kanggo cabang lan sumbu pipe utama. 3) Bisa motong bagean miring ing ...
meja nglereni plasma meja

mesin pemotong logam laser cnc mini / mesin pemotong plasma baja cnc ringan

Fitur mesin: 1. Rasuk nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, bobot entheng lan inersia gerakan cilik. 2. Struktur gantri, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel langsung sing nggawe mesin nyopir kanthi lancar kanthi tliti. 3. Nemokake nglereni karakteristik telung dimensi LED, panel logam trough lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma HYPERTHERM Amerika Serikat mesin bisa tekan ambang. 4. Dilengkapi peralatan pariwara liyane (mesin blister, mesin ukiran), mbentuk ...
Produsen mesin tabung laser

mesin china tabung laser laser produsen serat

Jinis Mesin Pemotongan Laser Serat iki kanggo Pipa Logam Bulat lan Pemotongan Lembaran diluncurake dening Perfect Laser. Ngadopsi pandhuan sekrup sing misuwur ing Taiwan, servo Panasonic lan drive, mesin pemotong laser serat bisa nyukupi kabutuhan kanggo nglereni pipa lan lembaran logam. Lan diameteripun pipa bisa nganti 200mm. Bisa disesuaikan miturut panjaluk sing beda. Desain unik karo bantu rotary bisa ngindhari masalah teknis kanggo nglereni pipa lan lembaran ing wektu sing padha ...
mesin nglereni tabung kanggo didol

2000w china digunakake digunakake cnc serat laser tabung nglereni mesin staeel for sale

2000W China Widely Used CNC serat laser tabung nglereni mesin baja for sale 1.Deskripsi Laser Cutting Machine nggabungake teknologi optik, mechanical lan electrical menyang siji mesin, kang adopts teknologi laser, teknologi kontrol komputer lan kinerja dhuwur CNC (kontrol numerik komputer) daya laser sistem. Mesin Pemotongan Laser bisa ngolah kabeh jinis lembaran logam kanthi kacepetan lan efisiensi dhuwur. 2000W China Mesin pemotong baja tabung laser serat CNC sing akeh digunakake kanggo didol Mesin Pemotongan Laser ACCURL3015IIIWJAT-2000 ditrapake ing loro ...
mesin nglereni plasma cnc mini

jinis cilik mini portebel 9015 1218 1224 mesin pemotong cnc plasma logam

Fitur mesin pemotong plasma cnc: 1.Lathe lathe bed saka baja profil sing kandel, luwih padhet lan stabil. 2. Desain meja bubut sing sampurna, piring baja 10mm tetep ing meja bubut sing ditutupi sarung cast. Bedane tingkat platform tetep ing 0-1.5mm. 3. Materi maju cenderung desain discharging. 4. Konfigurasi sistem CNC dhuwur, busur otomatis, kinerja stabil, tingkat sukses busur 99%. 5. Dhukungan piranti lunak Fastcam kayata path kode G standar file kui uga bisa diwaca dening piranti lunak konversi piranti lunak ...
mesin nglereni obor plasma

cnc miller plasma nglereni mesin obor 16mm baja / wesi sing didol

Aplikasi cnc miller plasma cutting obor baja wesi Ngolah cangkang mesin lan produk elektronik, pratandha iklan, kerajinan, taman wesi, pabrik mobil, bangunan prau, aksesoris listrik, pemotongan papan. Mesin Pemotongan Deep Plasma Cnc karo China Huayuan Power supply kapasitas pemotongan -63A kekandelan nglereni: 0-8mm -100A kekandelan nglereni: 0-15mm -160A kekandelan nglereni: 0-20mm -200A kekandelan nglereni: 0-30mm Cnc Plasma Mesin Cutting jero karo Kapasitas pemotongan daya Hypertherm USA -65A ketebalan pemotongan: 0-12mm -85A ketebalan pemotongan: 0-16mm -105A ketebalan pemotongan: 0-18mm ...