mesin nglereni laser kayu cilik

mesin nglereni stainless steel laser

lembaran logam serat cnc dhuwur / mesin nglereni stainless steel

Detailed Product Description High Speed Sheet metal CNC serat mesin nglereni Laser / peralatan Product Description 1. kualitas beam banget: diameteripun fokus cilik lan efficiency karya dhuwur, kualitas dhuwur. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: Kacepetan nglereni luwih saka 20m / min 3. Stabil mlaku: Ngadopsi laser serat impor donya ndhuwur, kinerja stabil, bagean tombol bisa tekan 100, 000 jam; 4. Efisiensi dhuwur kanggo konversi fotolistrik: Bandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong laser serat duwe efisiensi konversi fotoelektrik kaping telu ...
Laser Tube Logam Mesin Laser Dijual Kanggo Dijual

mesin nglereni laser tabung laser laser kanggo didol

1.The mesin laser loro bisa engraving & nglereni, lan fungsi liyane, digunakake digunakake. 2.Adopt terpadu, stabil lan dipercaya framework desain. 3. Kabeh model adoptimported komponen, mesthekake akurasi dhuwur, kacepetan luwih cepet lan maneh nggunakake urip. 4.According kanggo proses bahan beda, bisa opsional piso Strip stabil, honeycomb Tabel lan flat table. 5.bahan bisa liwat ngarep lan mburi mesin laser, bahan lenths Unlimited. 6. Panel kontrol LCD ndhukung macem-macem basa lan tampilan sing cetha, operasi sing luwih trep. 7. Digabungake karo teknik canggih kontrol komputer, mesin presisi, teknologi kontrol digital DSP, transmisi data USB lan ...
metal sheet stainless steel cnc plasma nglereni logam

metal sheet stainless steel cnc plasma nglereni logam

Fitur mesin pemotong plasma cnc: ♦ area kerja: 1300 * 2500mm ♦ Badan mesin tebal tugas berat ♦ Daya plasma 100A ♦ Motor stepper lan Driver Leadshine ♦ Sistem Kontrol Mulai saka Beijing ♦ Tekanan Arc Otomatis luwes ♦ HIWIN Linear Guide Rail and Rail Helical Pinion ♦ Software Fast Cam ♦ Paket plywood ♦ garansi : 1,5 tahun Keuntungan mesin pemotong plasma cnc Keuntungan mesin pemotong plasma cnc ♦ Bahan Aplikasi: Baja tahan karat, baja ringan, kuningan, tembaga, ...
Mesin Motong Waterjet

mesin nglereni waterjet

Katrangan Produk Aplikasi Produk 'Mesin pemotong waterjet' bisa digunakake ing industri penerbangan lan ruang angkasa, kanggo ngethok aluminium, titanium, keramik kacepetan dhuwur lan bahan komposit adhedhasar Cr–Ni-Co sing digunakake ing manufaktur pesawat, helikopter, satelit lan shuttles. Iki digunakake kanggo nglereni kaca tingal safety, plexiglasses lan mbentuk loro interior lan njaba lumahing kaca tingal hard laminated. Ngindhari wektu lan mundhut asil sing bisa kedadeyan ing fase nglereni produk sing alus lan ngidini ...
panas adol pemotong ubin keramik waterjet cilik

panas adol pemotong ubin keramik waterjet cilik

Pemotong ubin keramik waterjet CNC minangka mesin pemotong sing paling fleksibel lan larang regane kasedhiya. Minangka proses kadhemen-nglereni sing ngilangake ewah-ewahan bentuk slag lan sampah dross - efek apes ditemokaké ing plasma lan proses nglereni laser. Kajaba iku, mesin pemotong waterjet cilik APW ngidini sampeyan ngethok macem-macem aplikasi kanthi gampang. Apa wae wangun, dimensi utawa materi, piranti lunak sing gampang digunakake nggawe proyek gampang. Katrangan Produk Ana papat bagean ing pemotong keramik waterjet cilik kita. Padha pompa intensifier; ...
12mm CNC Sheet Metal Laser Cutting Machine | Rega Mesin Pemotongan Laser Serat 3KW 2KW 1KW 500W

500w 1kw 2kw 3kw 12mm cnc sheet logam laser mesin nglereni

Spesifikasi Mesin Pemotongan Laser 1.daya dhuwur 2.akurasi dhuwur lan umur dawa 3.produsen langsung Ngenalake Mesin Pemotongan Laser Kita ngasilake macem-macem jinis Serat, YAG, CO2, mesin laser. Lini produk kita kalebu nglereni laser, menehi tandha laser, mesin ukiran laser. Ditrapake kanggo macem-macem bahan kayata stainless steel, baja karbon, aluminium, kuningan, tembaga, lembaran galvanis lan bahan logam liyane. Teknis Mesin Pemotongan Laser Katrangan Produk Mesin Pemotongan Laser Kualitas tinggi 600w yag Industri cnc Alat pemotong laser sing didol FLDJ-YAG1325 ...
500W 700W 1kw, 2kw, 3kw, lembaran logam CNC serat optik harga mesin pemotong laser karo Trumpf, IPG

500w 700w 1kw, 2kw, 3kw, logam sheet cnc mesin pemotong serat optik

Mesin pemotong laser serat kanggo logam Utamane digunakake kanggo nglereni baja karbon, baja silikon, baja tahan karat, paduan aluminium, paduan titanium, lembaran baja galvanis, papan pickling, piring seng aluminium, tembaga lan akeh jinis pemotongan bahan logam lan liya-liyane. Kauntungan saka mesin pemotong laser Serat 1. Kualitas jalur sing apik banget: Titik laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas sing apik. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: kacepetan nglereni 2-3 kaping saka mesin nglereni laser CO2 daya padha. 3. Stabil mlaku: nganggo ndhuwur donya ...
Serat Tembaga Laser Baja Tembaga Kuningan Mesin Motong Wesi Aluminium Kanthi Harga kompetitif

Mesin serat besi tembaga wesi laser tembaga

Aplikasi Produk Bahan sing Digunakake: Metals kaya Keluli tahan karat, Baja Karbon, Baja Aloi, Baja Silikon, Titanium Alloy, Kuningan lan Aluminium lan sapiturute: industri automobil, Industri Manufaktur Mold, Peralatan Mekanikal, Industri Kapal, Industri Pesawat, Hardware, Dekorasi lan Layanan Pangolahan Logam Fitur Utama 1) laser serat stabil paling maju ing donya kanthi fitur kayata umur dawa nganti 100,000 jam, balok laser berkualitas tinggi kanthi titik fokus cilik, kecerahan tinggi, tingkat konversi dhuwur lan gratis pangopènan, mesthekake pangolahan kanthi kualitas kanthi stabilitas dhuwur. ..
IPG ROFIN RAYCUS 300W 500W 750W 1000W 1500W 2000W Serat mesin pemotong laser kanggo baja karbon, stainless stainless lan logam liyane

digawe ing china 500w 1kw 2kw 3kw cnc sheet metal fiber laser cutting machine price

Karakter Utama: 1. Kualitas sinar cahya sing apik: facula fokus sing luwih cilik, garis pemotongan sing luwih apik, efisiensi kerja sing luwih dhuwur, kualitas pangolahan sing luwih apik. 2. kacepetan Highly nglereni: kaping 2 dening co2 mesin nglereni laser ing daya padha. 3. Stabilitas sing dhuwur banget: nggunakake sumber laser serat sing diimpor paling dhuwur ing donya, kinerja stabil, panggunaan bagean kunci bisa nganti 100 ewu jam. 4. Efisiensi konversi fotoelektrik sing dhuwur banget: mesin pemotong serat laser kaping 3 ...
2017 Rega mesin pemotongan laser sheet cnc laser sing paling populer ing Dubai

2019 rega mesin nglereni sheet sheet cnc laser sing paling populer

Fitur kanggo Serat Laser Cutting Machine 1. umur dawa; kualitas beam banget; tliti lan Gamelan nglereni pinggiran. 2.cepet nglereni kacepetan. Iki kaping telu luwih cepet tinimbang mesin pemotong laser CO2. 3.tingkat konversi dhuwur antarane laser lan listrik. (nganti 30%); konsumsi listrik kurang. 4. biaya operasi kurang. Iku transmisi fleksibel. Ora mbutuhake gas sing bisa digunakake, sing ngirit biaya operasi. 5.stabilitas dhuwur lan tliti, Kacepetan Dhuwur; Kinerja Dhuwur; Efisiensi Dhuwur; Konsumsi Gas Kurang; Konsumsi Listrik Kurang; Biaya Operasi sing sithik. 6. fungsi kuat. Iku dilengkapi ...
1325 1530 rega mesin pemotong laser logam non-logam kanthi rega mesin

1325 1530 rega mesin pemotong laser logam non-logam kanthi rega mesin

Prinsip Makarya 1. Struktur kasebut minangka jinis gantri kanthi wates dobel lan tenaga dobel, kanthi pengurangan kacepetan sing diimpor Jerman, rak lan pinion, trek pandhuan linear, sing kabeh tliti tliti. Transmisi kanthi stabil, nyepetake kecepatan, akurasi posisi, nduwe proses pemotongan horisontal. 2. Ing amben mesin nglereni lan girder lelungan nganggo struktur gandheng integral, diproses kanthi ngladeni, ngrampungake kasar, relief stres vibratory, stres welding lan kerja bisa ngilangi kanthi lengkap. Ketegaran sing apik, tliti kanthi tliti, tetep ora suwe ...
Mesin China adol panas 400W 600W rega mesin pemotongan laser laser CNC murah

China 400w 600w rega sheet sheet mesin cnc laser murah

Spesifikasi Mesin pemotong laser lembaran logam 400W 600W kanthi kacepetan cepet lan presisi dhuwur Gampang operasi Kerja stabil Katrangan rega mesin pemotong laser CNC lembaran logam murah yaiku teknologi pangolahan laser paling anyar saka perusahaan kita kanggo macem-macem industri kanggo menehi solusi. Mesin kasebut nggunakake modul laser pompa YAG paling anyar, rega murah, ora nganggo alat. Struktur meja minangka wangun salib lan nduweni dalan cahya sing tetep. Wis diinstal piranti lunak pemotong profesional, ...
digawe ing china digunakake mesin nglereni kain cnc laser, kayu cilik mati nglereni rega mesin pemotong laser

digawe ing mesin pemotong kain china, kayu cilik mati mesin nglereni laser

Mesin Pambuka Mesin ngetrapake sumber laser MAX Fiber diimpor (500W, 800W, 1KW), sistem obah skru bola nyopir dual, rute lampu tetep kanthi desain gaya gantri, kontrol gelung kanthi ukuran linear supaya kualitas nglereni cocog banget desain. Iki cocog banget kanggo nglereni kanthi cepet lan tliti kanthi baja tahan karat lan baja sing ringan., Sanajan sudhut radian lan landhep bisa dipotong kanthi sampurna. Kaluwihan 1. Kualitas path sing apik: Dot laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, berkualitas tinggi. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: nglereni ...
Mesin Pemotong Mesin Laser 1000W Paling Mampuh 1000W

Mesin pemotong mesin laser 1000w sing berpatutan

Aplikasi Produk The [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan sing murah, biaya operasi sing murah, solusi sing ramah lingkungan kanggo organisasi sampeyan. We ngirim mesin sing nyedhiyani nglereni kualitas lan toleransi karo mundhut produktivitas cilik antarane proyek, equating kanggo investasi returnon luwih. Mesin pemotong laser serat kita dikembangake lan didol adhedhasar kritéria kasebut. Diprodhuksi dening wong sing nggunakake mesin dhewe. • Resonator dilengkapi garansi 100.000 jam saka pabrikan (IPG) • Kecepatan potong sing luwih dhuwur bisa uga • ...
Pabrik Digawe 300w 500w 600w 1000w

Mesin pemotong laser laser 500W mesin nglereni serat

Aplikasi Product Mesin nglereni serat serat Accurl dilengkapi laser serat sing efisien energi, ramah lingkungan uga efisien banget. Bubar medium laser laser minangka sumber laser sing paling populer lan stabil sacara internasional. Balok laser kapadhetan energi dhuwur fokus ing permukaan materi. Banjur wilayah cair, ngobong, nguap, lan slag diunekake dening jet gas, ninggalake lapisan lancar kanthi permukaan permukaan sing apik digawe dening dulur ...
laser serat cnc

1000w 2000w 3000w mesin laser cnc serat nglereni stainless steel, baja ringan, aluminium

Fitur 1. Kualitas Path banget: Titik laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas dhuwur. 2. Kacepetan Cutting Dhuwur: kacepetan nglereni 2-3 kaping saka mesin nglereni laser CO2 daya padha. 3. Stabil Running: nganggo laser serat impor ndhuwur donya, kinerja stabil, bagean tombol bisa tekan 100.000 jam; 4. Efisiensi Dhuwur kanggo konversi fotoelektrik: Bandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong laser serat duwe efisiensi konversi fotoelektrik kaping telu. 5. Low Cost: Ngirit energi lan nglindhungi lingkungan. Laju konversi fotolistrik ...
mesin pemotong geni

pabrik mesin nglereni sulam cnc plasma fleksibel

1. Katrangan prodhuksi Ndhukung nglereni plasma lan nglereni gas, bisa ngethok grafis rata sing kompleks. Iki minangka mesin upgrade obor tangan, mesin nglereni semi-otomatis lan mesin pemotong profil, utamane cocog kanggo produksi grafis kompleks kanthi syarat-syarat sing dhuwur. Bisa nambah efisiensi nglereni, nyuda pangolahan sekunder lan biaya produksi. 2.Function Efektif nglereni efektif (X * Y sumbu) 1500x7500mm Kanthi ngalih ing Inggris, Rusia, Prancis, Portugis, Spanyol lan liya-liyane kanggo sistem kontrol CNC. Nyimpen luwih saka 1000 file program ...
nglereni laser serat

maju raytools nglereni sirah cnc serat laser mesin nglereni cnc baja pemotong laser

Katrangan Product Detailed ACCURL 700w Laser Cutting Machine Price kanggo Carbon steel Laser Cutting 8mm Product Pambuka Tim ACCURL kita saiki ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - sistem pemotongan tabung laser serat. Inovasi teknologi wis nggawa kita Seri KJG Cerdas. Kanthi linuwih luar biasa lan kualitas balok sing dhuwur, mesin pemotong laser serat kita terus dadi pimpinan ing antarane kompetisi. [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan murah, biaya operasi murah, ramah lingkungan ...
mesin nglereni tabung persegi

galvanis pipa serat laser tabung mesin nglereni kanthi dawa 6m

Katrangan Produk · KINERJA TINGGI Efek pemotongan optimal. Laser serat kinerja dhuwur kanthi sistem operasi sing stabil entuk efek pemotongan sing optimal. · ADAPTABILITY ENVIRONMENTAL apik Dhukungan roller pneumatik. Cocog kanggo nglereni macem-macem jinis tabung bunder dawa, tabung persegi dowo, tabung elips lan baja joist, etc. · PNEUMATIC Chuck Kanthi otomatis baja pneumatic Chuck. Desain servo dual, pusat otomatis workpiece kanthi cepet, bisa nyetel tekanan udara, njamin pasukan clamping, stabil lan dipercaya. · STABIL, EFISIEN LAN Awet Desain sistem sing sampurna. karo...
mesin nglereni tabung laser cnc

mesin nglereni tabung laser cnc kanthi otomatis kanthi tabel kaping pindho ditukeake

Katrangan Produk Rincian 4KW Otomatis CNC Fiber Laser Pipe And Tube Cutting Machine for Sale Deskripsi Produk The [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya sing efektif, pangopènan sing murah, biaya operasi sing murah, solusi sing ramah lingkungan kanggo organisasi sampeyan. We ngirim mesin sing nyedhiyani nglereni kualitas lan toleransi karo mundhut produktivitas cilik antarane proyek, equating kanggo investasi returnon luwih. Mesin pemotong laser serat kita dikembangake lan didol adhedhasar kritéria kasebut. 1. Diprodhuksi dening wong sing nggunakake mesin dhewe. 2. Resonator...