mesin nglereni laser akrilik cilik

mesin pemotong waterjet kanggo nglereni kaca nganggo sertifikasi CE TUV ISO9001 sing ditrapake Standard Standard

mesin pemotong waterjet kanggo nglereni kaca

Aplikasi Produk Mesin pemotong waterjet kaca ACCURL® yaiku mesin pemotong jet banyu tekanan dhuwur sing nggunakake pemotongan banyu murni langsung utawa pemotongan waterjet abrasif kanggo ngethok sawetara jinis materi. ACCURL® minangka presisi tugas abot, sistem sing dirancang sekrup werni lemah kanggo presisi lan kaku maksimal. ACCURL® dibangun kanthi standar sing paling ketat ing industri alat mesin. ACCCURL® nggunakake proses pemotongan tekanan dhuwur jet banyu kanggo ngethok ketebalan material saka gauge nganti 200mm(8"). ACCURL® bakal ngethok bahan ...
Mesin Pemotong Laser Serat CNC 500w 700w 1000w 2000w 3000w Mild / Stainless / Baja Karbon

mesin pemotong laser serat cnc 500w 700w 1000w 2000w 3000w baja / tahan karat / karbon

efisiensi konversi foto-listrik dhuwur accurl bisa nganti 30%. Dadi mesin mlaku kanthi konsumsi daya sing sithik banget. Dibantu sinar laser kanthi kualitas apik, titik fokus cilik, lan jahitan pemotongan apik banget. Efisiensi kerjane dhuwur, lan kualitase apik kanthi nggunakake serat klambi ganda (DCF). Titik cahya seneng kualitas apik. Lan mesin distorts mung rada. Kajaba iku, potongan-potongan kerja duwe jahitan sing dipotong. Jalur cahya sing ditutup kanthi lengkap yaiku ...
12mm CNC Sheet Metal Laser Cutting Machine | Rega Mesin Pemotongan Laser Serat 3KW 2KW 1KW 500W

500w 1kw 2kw 3kw 12mm cnc sheet logam laser mesin nglereni

Spesifikasi Mesin Pemotongan Laser 1.daya dhuwur 2.akurasi dhuwur lan umur dawa 3.produsen langsung Ngenalake Mesin Pemotongan Laser Kita ngasilake macem-macem jinis Serat, YAG, CO2, mesin laser. Lini produk kita kalebu nglereni laser, menehi tandha laser, mesin ukiran laser. Ditrapake kanggo macem-macem bahan kayata stainless steel, baja karbon, aluminium, kuningan, tembaga, lembaran galvanis lan bahan logam liyane. Teknis Mesin Pemotongan Laser Katrangan Produk Mesin Pemotongan Laser Kualitas tinggi 600w yag Industri cnc Alat pemotong laser sing didol FLDJ-YAG1325 ...
500W 700W 1kw, 2kw, 3kw, lembaran logam CNC serat optik harga mesin pemotong laser karo Trumpf, IPG

500w 700w 1kw, 2kw, 3kw, logam sheet cnc mesin pemotong serat optik

Mesin pemotong laser serat kanggo logam Utamane digunakake kanggo nglereni baja karbon, baja silikon, baja tahan karat, paduan aluminium, paduan titanium, lembaran baja galvanis, papan pickling, piring seng aluminium, tembaga lan akeh jinis pemotongan bahan logam lan liya-liyane. Kauntungan saka mesin pemotong laser Serat 1. Kualitas jalur sing apik banget: Titik laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas sing apik. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: kacepetan nglereni 2-3 kaping saka mesin nglereni laser CO2 daya padha. 3. Stabil mlaku: nganggo ndhuwur donya ...
1325 1530 rega mesin pemotong laser logam non-logam kanthi rega mesin

1325 1530 rega mesin pemotong laser logam non-logam kanthi rega mesin

Prinsip Makarya 1. Struktur kasebut minangka jinis gantri kanthi wates dobel lan tenaga dobel, kanthi pengurangan kacepetan sing diimpor Jerman, rak lan pinion, trek pandhuan linear, sing kabeh tliti tliti. Transmisi kanthi stabil, nyepetake kecepatan, akurasi posisi, nduwe proses pemotongan horisontal. 2. Ing amben mesin nglereni lan girder lelungan nganggo struktur gandheng integral, diproses kanthi ngladeni, ngrampungake kasar, relief stres vibratory, stres welding lan kerja bisa ngilangi kanthi lengkap. Ketegaran sing apik, tliti kanthi tliti, tetep ora suwe ...
Mesin China adol panas 400W 600W rega mesin pemotongan laser laser CNC murah

China 400w 600w rega sheet sheet mesin cnc laser murah

Spesifikasi Mesin pemotong laser lembaran logam 400W 600W kanthi kacepetan cepet lan presisi dhuwur Gampang operasi Kerja stabil Katrangan rega mesin pemotong laser CNC lembaran logam murah yaiku teknologi pangolahan laser paling anyar saka perusahaan kita kanggo macem-macem industri kanggo menehi solusi. Mesin kasebut nggunakake modul laser pompa YAG paling anyar, rega murah, ora nganggo alat. Struktur meja minangka wangun salib lan nduweni dalan cahya sing tetep. Wis diinstal piranti lunak pemotong profesional, ...
digawe ing china digunakake mesin nglereni kain cnc laser, kayu cilik mati nglereni rega mesin pemotong laser

digawe ing mesin pemotong kain china, kayu cilik mati mesin nglereni laser

Mesin Pambuka Mesin ngetrapake sumber laser MAX Fiber diimpor (500W, 800W, 1KW), sistem obah skru bola nyopir dual, rute lampu tetep kanthi desain gaya gantri, kontrol gelung kanthi ukuran linear supaya kualitas nglereni cocog banget desain. Iki cocog banget kanggo nglereni kanthi cepet lan tliti kanthi baja tahan karat lan baja sing ringan., Sanajan sudhut radian lan landhep bisa dipotong kanthi sampurna. Kaluwihan 1. Kualitas path sing apik: Dot laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, berkualitas tinggi. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: nglereni ...
Mesin Pemotong Mesin Laser 1000W Paling Mampuh 1000W

Mesin pemotong mesin laser 1000w sing berpatutan

Aplikasi Produk The [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan sing murah, biaya operasi sing murah, solusi sing ramah lingkungan kanggo organisasi sampeyan. We ngirim mesin sing nyedhiyani nglereni kualitas lan toleransi karo mundhut produktivitas cilik antarane proyek, equating kanggo investasi returnon luwih. Mesin pemotong laser serat kita dikembangake lan didol adhedhasar kritéria kasebut. Diprodhuksi dening wong sing nggunakake mesin dhewe. • Resonator dilengkapi garansi 100.000 jam saka pabrikan (IPG) • Kecepatan potong sing luwih dhuwur bisa uga • ...
Pabrik Digawe 300w 500w 600w 1000w

Mesin pemotong laser laser 500W mesin nglereni serat

Aplikasi Product Mesin nglereni serat serat Accurl dilengkapi laser serat sing efisien energi, ramah lingkungan uga efisien banget. Bubar medium laser laser minangka sumber laser sing paling populer lan stabil sacara internasional. Balok laser kapadhetan energi dhuwur fokus ing permukaan materi. Banjur wilayah cair, ngobong, nguap, lan slag diunekake dening jet gas, ninggalake lapisan lancar kanthi permukaan permukaan sing apik digawe dening dulur ...
mesin pemotong kaca jet banyu

mesin nglereni kaca banyu jet portable, mesin cnc banyu jet abot

Katrangan Produk Detail Produk Mesin pemotong jet banyu cnc kaca portabel organik akrilik kanthi rega kompetitif Katrangan Produk Mesin jet banyu abrasif ACCURL® yaiku mesin waterjet tekanan dhuwur sing nggunakake pemotongan banyu langsung utawa pemotongan waterjet abrasif kanggo ngethok sawetara jinis materi. ACCURL® minangka presisi tugas abot, sistem sing dirancang sekrup werni lemah kanggo presisi lan kaku maksimal. ACCURL® dibangun kanthi standar sing paling ketat ing industri alat mesin. ACCURL® nggunakake jet banyu tekanan dhuwur ...
pemotong laser cilik kanggo didol

paling apik pemotong laser kayu akrilik cilik co2 for sale rega

Rincian Cepet Aplikasi: Pemotongan Laser Kondisi: Tipe Laser Anyar: CO2 Bahan sing Ditrapake: Akrilik, Krytal, Kaca, Kulit, MDF, Kertas, plastik, Plexiglax, Plywood, Karet, Batu, Ketebalan Pemotongan Kayu: Bahan Area Pemotongan: 300x500mm Kacepetan Pemotongan: 0-60000mm/min CNC utawa Ora: Ya Mode Pendinginan: Water Cooling Format Grafis Didhukung: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, Sertifikasi PLT: CE, SGS Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin jaban rangkah Jeneng produk: Z3050 laser kayu akrilik cilik CO2 pemotong kanggo sale Daya Laser: 40/60W/80W/100W Fungsi: ...
desain laser laser

desain modern akurat pemotong laser serat 2000w kanggo lembaran stainless steel

Katrangan Produk Aplikasi Produk Laser [email protected] Fiber nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan sing murah, biaya operasi sing murah, solusi sing ramah lingkungan kanggo organisasi sampeyan. We ngirim mesin sing nyedhiyani nglereni kualitas lan toleransi karo mundhut produktivitas cilik antarane proyek, equating kanggo investasi returnon luwih. Mesin pemotong laser serat kita dikembangake lan didol adhedhasar kritéria kasebut. [email protected] Fiber Laser Cutting Machine diprodhuksi kanthi teknologi laser serat sing efisien lan ekologis kanthi linuwih lan keluwesan sing wis kabukten. [email protected] Fiber Laser Cutting Machine ...
Rega nglereni laser serat

baja stainless / aluminium / wesi / tembaga / mesin nglereni laser

  Aplikasi Ringkesan Cepat: Kondisi Laser: Jenis Laser Anyar: Bahan-bahan Terapan Laser: Akrilik, Crytal, Kaca, Kulit, MDF, Logam, Kertas, plastik, Plexiglax, Papan lapis, Karet, Watu, Tebal Kayu Kayu: 6mm Pemotongan Wilayah: 1500 * Kacepetan Motong 3000mm: 72m / min CNC utawa Ora: Ya Cara Nglamet: Piranti Kontrol Pengeringan Air: Format Grafik Grafik sing Duwe Didhukung: AI, DST, DWG, DXF, DXP, Sertifikasi LAS: CE, ISO, SGS, UL Sawise-dodolan Layanan sing Diwenehi: Engineer kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri Tipe laser: generator laser serat IPG saka Amerika Serikat gelombang laser: 1070nm Rating output daya laser: 800W X-sumbu: 1500mm Lelungan paksi Y: 3000mm Meja kerja: Desain mbukak, meja tetep .. .
cnc plasma lan mesin nglereni api / rega mesin pemotong plasma / pemotong plasma cnc

cnc plasma lan mesin nglereni api / rega mesin pemotong plasma / pemotong plasma cnc

Kauntungan saka mesin kita 1. nglereni luwih cepet, kontrol luwih akurat, lumahing nglereni luwih Gamelan, ora glitches, ora ireng; nglereni bolongan ing kualitas dhuwur 2.Stabilitas lan linuwih kanggo sistem path cahya lan sistem kontrol 3. Desain Humanizing, operasi trep 4. Rasio rega kinerja dhuwur, biaya operasi kurang > Efisiensi pemotongan dhuwur lan kualitas, ora rame. Area pengaruh panas cilik, nglereni lapisan Gamelan lan ora ewah-ewahan bentuk, perawatan kirim ora dibutuhake 5. Mesin nganggo Beijing START sistem kontrol plasma, standar dhuwur sensitivitas busur ...