mesin nglereni laser tabung laser

Laser Tube Logam Mesin Laser Dijual Kanggo Dijual

mesin nglereni laser tabung laser laser kanggo didol

1.The mesin laser loro bisa engraving & nglereni, lan fungsi liyane, digunakake digunakake. 2.Adopt terpadu, stabil lan dipercaya framework desain. 3. Kabeh model adoptimported komponen, mesthekake akurasi dhuwur, kacepetan luwih cepet lan maneh nggunakake urip. 4.According kanggo proses bahan beda, bisa opsional piso Strip stabil, honeycomb Tabel lan flat table. 5.bahan bisa liwat ngarep lan mburi mesin laser, bahan lenths Unlimited. 6. Panel kontrol LCD ndhukung macem-macem basa lan tampilan sing cetha, operasi sing luwih trep. 7. Digabungake karo teknik canggih kontrol komputer, mesin presisi, teknologi kontrol digital DSP, transmisi data USB lan ...
mesin pemotong tabung laser kanggo didol

panas sale laser cutter serat laser lembaran logam & mesin nglereni tabung

Katrangan Produk pemotong laser serat bisa ngethok lembaran logam lan tabung logam, dilengkapi meja ijol-ijolan kanggo ngunggah bahan kanthi bebas, ngirit wektu lan biaya. Iku worth nyebutke sing katon ayu ing desain. Area pangolahan: 3000mm * 1500mm Daya Laser: 1000W / 1500W / 2000W / 3000W Kecepatan maksimum gerakan: 120m / min Fitur produk 1. Platform kerja kaping pindho ngirit wektu kanggo dipakani lan laying-off. 2.Stabil lan dipercaya path cahya lan sistem kontrol. 3. Kacepetan cepet sing dhuwur nambah efisiensi kerja. Industri Aplikasi...
Mesin nglereni serat laser 500w 1000w mesin nglereni serat mesin kanggo didol

Mesin nglereni serat laser 500w 1000w mesin nglereni serat mesin kanggo didol

Deskripsi Product Iki Mesin Serat laser Serat dirancang kanggo nglereni lembaran lan tabung logam. Diadopake tuntunan skru sing terkenal ing Taiwan, servo Yaskawa lan drive. Lan diameter pipa bisa nganti 200mm. Iki bisa disesuaikan miturut panjaluk sing beda. Desain sing unik karo pembantu rotary bisa ngindhari masalah teknis kanggo nglereni pipa lan lembaran ing wektu sing padha. Fitur utama Mesin Motong Serat Tube Serat 1. 500w, 800w, 1000w, 1500w, 2000w, 2500w IPG ...
peralatan nglereni tabung laser

peralatan nglereni laser industri / mesin nglereni bakar logam tube panas

Aplikasi Aplikasi Produk: Digunakake ing pangolahan logam lembar, penerbangan, aeroangkasa, elektronik, peralatan listrik, kelengkapan tabung, mobil, mesin panganan, mesin tekstil, mesin teknik, bagian tliti, kapal, peralatan metalurgi, elevator, perkakas rumah tangga, pangolahan logam lembar, piranti pawon lan peralatan, hadiah hadiah, pangolahan alat, dekorasi, iklan, pangolahan logam lan industri manufaktur liyane. Ditrapake kanggo: baja karbon, baja stainless, titanium alloy, alloy aluminium, lan liya-liyane FAQ Q1: Apa mesin model sing paling cocog kanggo aku? Kanggo nawarake mesin sing paling cocog kanthi rega sing cocog, apa ...
laser tabung cnc

dual werni ngawut-awut transmisi tabung logam cnc laser nglereni mesin

Katrangan Produk Aiber Serat ACCURL dikombinasikake karo balkabel dobel inovatif kanthi teknologi nut sing digawe ing perusahaan kita. Ana IPG Laser nglereni sirah saka Jerman, iku laser sing gedhe-gedhe krungu ing pakaryan kanthi tetep stabil. Lan ana YASKAWA dring servo ing sisih loro, kacepetan obah kanthi cepet. Kanthi cara liya, Mesin Laser Accurl minangka mesin nglereni logam sing apik. GL Fiber Laser target ing industri iklan, kita duwe kualitas nglereni sing sampurna lan ...
mesin laser tabung

tabung laser gentian gentian berkomputer mesin pemotong laser mesin pemotong laser 700 watt

Katrangan Product Detailed 700w Metal Pipe lan Tube Fiber Laser Cutter Machine Digawe ing China LASER TUBE CUTTING Accurl's ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - Sistem Pemotongan Tabung Laser Serat. Kanthi pengalaman luwih saka 30 taun ing desain lan pengalaman manufaktur ing teknologi pemotongan tabung, Accurl khusus ing solusi kanggo industri Tube lan Pipa, lan Laser Tube Cutting Line anyar minangka solusi utama kanggo nggabungake pirang-pirang proses mesin ing siji ...
mesin nglereni tabung logam

mesin nglereni laser tabung logam kanthi sumbu puteran serat

Product Description Serat logam mesin nglereni laser 1. Low biaya lan konsumsi daya punika 0.5-1.5kw / h; Customer bisa Cut kabeh jinis sheets logam dening ndamu online; 2. Kinerja dhuwur. Diimpor laser serat rangkep asli, kanthi kinerja sing stabil lan umure luwih saka 100.000 jam; 3. Kacepetan lan efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni lembaran logam cedhak puluhan meter; 4. Pangopènan laser gratis; 5. pinggiran nglereni katon sampurna lan katon Gamelan lan ayu; 6...
mesin nglereni tabung baja

laser serat / mesin pemotong tabung laser / mesin pemotong tabung baja

Deskripsi Produk serat laser / pemotong laser logam / mesin pemotong tabung baja ACCURL-QG6000/8000 ditliti sacara mandiri dening JQ LASER, mesin iki bisa ngemot otomatis, dipakani otomatis lan pemotongan otomatis; iku uga bisa kanthi otomatis ngumpulake lan tabung nglereni rampung lan sampah. Mesin dilengkapi nglereni kurva intersecting lan fungsi nglereni bevel sudut sing sewenang-wenang; iku utamané dipigunakaké kanggo nglereni pipe, tabung lan tabung oval. Karakteristik ACCURL-QG yaiku efisiensi dhuwur lan presisi dhuwur. Industri sing cocog kaya: peralatan olahraga, industri tabung, peralatan medis, lsp. Bahan sing ditrapake ...
pemotong tabung baja

sale serat mesin tabung logam pemotong laser 10mm rega pemotong laser baja

Kauntungan saka pemotong laser Serat: 1. Efisiensi Tinggi - Kacepetan nglereni kanthi cepet kaping pindho luwih dhuwur tinimbang mesin pemotong laser biasa. 2.Environment loropaken--Laser nglereni ora nggawe sembarang gas kanggo teknologi nglereni khusus kanggo sheet baja. Konsumsi 3.Lower--Konsumsi daya pemotong laser serat kita suda 20% -30% dibandhingake karo mesin pemotong laser biasa. 4. Maintenance-free - Kanggo pemotong laser serat, lensa nggambarake ora perlu. Iku bakal mbantu kanggo ngirit akeh wektu nalika path optik diatur ...
peralatan nglereni tabung

mesin nglereni tabung cnc & peralatan pangolahan laser piring logam

Katrangan Produk Mesin pemotong CNC tabung & peralatan pangolahan laser piring logam Metal Tube Fiber CNC Cutting Machine Kauntungan 1) Bisa ngethok garis lan bolongan kanthi diameter beda saka arah sing beda-beda ing pipa, lan ketemu kahanan persimpangan vertikal sentrifugal lan non-centrifugal kanggo cabang lan utama sumbu pipa. 2) Bisa Cut kolom Crossed Lines ing mburi pipe cabang, lan ketemu centrifugal lan non-centrifugal kondisi persimpangan vertikal kanggo cabang lan sumbu pipe utama. 3) Bisa motong bagean miring ing ...
mesin nglereni laser kanggo tabung

Lembar logam lan tabung mesin pemotong laser serat sing digunakake ing peralatan pertanian

Katrangan Product Kualitas apik Metal Sheet lan Tube Serat Laser Cutting Machine Digunakna ing peralatan tetanèn Product Fitur Diimpor tliti dhuwur werni meneng / rak lan transmisi pinion, tliti dhuwur linear guide alur. Sistem nyopir motor servo sing diimpor, kotak gear heliks sing diimpor. Piranti tabung pemotong sing kapisah. kacepetan nglereni cepet, efficiency dhuwur, aman, kinerja stabil. Mesin Pemotongan Laser Serat Logam lan Tabung Serat Digunakake ing Data Teknis Peralatan Pertanian Bahan sing ditrapake Utamane ditrapake kanggo kabeh jinis bahan lembaran logam kanthi ...
mesin nglereni laser tabung laser

Mesin pemotong laser serat 500W kanggo lembaran logam lan tabung

Katrangan Produk Fitur 1 Sistem kontrol CNC nyopir ganda gantry, awak las sing dipateni suhu dhuwur kanthi kekuatan dhuwur, nindakake deformasi sajrone proses kerja sing dawa 2 Format kerja sing amba kanggo macem-macem pemotongan piring logam 3 Ora perlu gas tambahan, udhara OK, serat Optical path gampang kanggo operate karo biaya kurang, ora perlu kanggo nyetel path optik kaya liyane 4 Sinar laser iku nggoleki, mangkono pinggiran nglereni alus tanpa burrs lan deformasi. Cocog kanggo nglereni pas kanggo piranti medical, unggul ...
tabung laser logam

mesin nglereni laser logam, tabung laser akurat co2

Parameter Fitur: Layanan: 1, inspeksi kaping pindho sadurunge dikirim 2, Garansi 12 Wulan kanggo Mesin 3, Dhukungan online teknis tanpa wates Yen sampeyan ora bisa nemokake mesin sing dikarepake ing ngisor iki, kirimake pitakon kanthi jeneng mesin lan spesifikasi. Produk sing relevan: Printer format gedhe, router CNC, pemotong laser engraving, plotter pemotong, laminator gulungan, pemotong guillotine kertas, printer inkjet flatbed, mesin penet panas, mesin post press.... Cara tuku: (kita Nampa T/T, Western Union, Paypal etc) 1, ngirim kita priksaan karo syarat. 2, konfirmasi kabeh rincian karo ...
mesin nglereni tabung aluminium

Mesin nglereni laser tabung laser 1000w mesin pemotong laser

1.Deskripsi Mesin Pemotongan Laser nggabungake teknologi optik, mekanik lan listrik dadi siji mesin, sing nggunakake teknologi laser, teknologi kontrol komputer lan sistem daya laser CNC (kontrol numerik komputer) kanthi kinerja dhuwur. Mesin Pemotongan Laser bisa ngolah kabeh jinis lembaran logam kanthi kacepetan lan efisiensi dhuwur. Mesin Pemotongan Laser ACCURL3015IIIWJAT-2000 ditrapake ing lembaran metalik lan nglereni pipa. Ukuran maksimum lembaran sing bisa dipotong yaiku 3000mm × 1500mm, ukuran maksimal pipa yaiku ketebalan 3mm, dawa ...
Rega nglereni laser rega mesin

rega mesin pemotong serat logam mirah murah regane mesin pemotong laser 800w

Mesin pemotong laser serat nganggo teknologi kontrol komputer lan sistem tenaga laser CNC sing berkinerja tinggi kanggo ngolah kabeh jinis lembaran logam kanthi kacepetan dhuwur, akurat dhuwur, nglereni kanthi efisien. Sawijining produk duwe pinggiran Gamelan, jembaré kerf cilik lan sethitik efek panas.Cut wangun Lingkaran, Triangle, Octagonal etc. ing sheet metal utawa babak / kothak / tabung persegi dowo. Wilayah kerja mesin bisa digawe minangka syarat pelanggan lan saiki daya laser bisa diinstal 300w 500w 1Kw, 2Kw (Sing bakal diputusake dening bahan pangolahan pelanggan ...
laser tabung

ipg serat 500w cnc laser nglereni mesin kanggo pabrik pemotong laser tabung logam

Deskripsi Produk Detil IPG Fiber 500w CNC Laser Cutting Machine kanggo produsen pemotong laser tabung logam ACCURL 500W Fiber Laser Cutting Machine bisa digunakake kanggo ngethok macem-macem bahan. Laser serat luwih efektif tinimbang sumber laser liyane kanggo nglereni bahan sing reflektif, contone, wesi aluminium, cooper, kuningan ... etc. Kekandelan macem-macem (nganti 22 mm baja ringan) bisa dipotong kanthi efisiensi lan kualitas. Produktivitas mundhak utamane karo lembaran logam tipis kanthi pangopènan meh nol lan 70% ...
nglereni laser tabung

mesin pemesinan laser logam servo, mesin pemotong laser cnc logam

Katrangan Product Detailed Metal Tube Fiber Laser Cutting Machine 2000W Rega kanggo 8mm Stainless steel Katrangan Produk Laser Serat ACCURL nggawa biaya efektif, kurang pangopènan, biaya operasi murah lan solusi ramah lingkungan kanggo organisasi sampeyan. Mesin laser serat kita nyedhiyakake pemotongan kualitas lan toleransi kanthi mundhut produktivitas minimal ing antarane pakaryan, padha karo pengembalian investasi sing luwih dhuwur. 1. Diprodhuksi dening wong sing nggunakake mesin dhewe 2. Sinar laser ditularaké liwat kabel serat optik tinimbang karo mirrors ...
mesin nglereni tabung logam

mesin nglereni laser tube tube serat kanggo sheet titanium aluminium baja karbon tahan karat

1.Deskripsi Mesin Pemotongan Laser nggabungake teknologi optik, mekanik lan listrik dadi siji mesin, sing nggunakake teknologi laser, teknologi kontrol komputer lan sistem daya laser CNC (kontrol numerik komputer) kanthi kinerja dhuwur. Mesin Pemotongan Laser bisa ngolah kabeh jinis lembaran logam kanthi kacepetan lan efisiensi dhuwur. Mesin Pemotongan Laser ACCURL3015IIIWJAT-2000 ditrapake ing lembaran metalik lan nglereni pipa. Ukuran maksimum lembaran sing bisa dipotong yaiku 3000mm × 1500mm, ukuran maksimal pipa yaiku ketebalan 3mm, dawa ...
mesin nglereni logam

Lembar logam stainless steel / pipa / logam laser 500w-3000w

Rincian Cepet Kondisi: Jinis Laser Anyar: Laser Serat Bahan sing ditrapake: Ketebalan Pemotongan Logam: 0.1-12mm Area Pemotongan: 3000 * 1500mm / 6000 * 1500mm Kacepetan Motong: 25m / min CNC utawa Ora: Ya Mode Pendinginan: Piranti Lunak Kontrol Pendingin Banyu: CypCut Format Grafis Didukung: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT Sertifikasi: CE, ISO, SGS, FDA, BV Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin ing luar negeri Akurasi Posisi: ≤±0.08mm/ Modul Laser 1000mm: Modul Laser Serat 400-2000W Sistem Daya: Keperluan Daya Motor Servo Jepang: 380V/50Hz/100A Kacepetan pemotongan maks: Kacepetan pemotongan maks ...
Mesin Nglereni Laser

mesin nglereni serat laser cnc kanggo mesin nglereni laser tabung logam

  Sertifikasi Detail Produk: CE ISO SGS UL Nomor Model:Smart KJG-1530 / IPG 500w Mesin Pemotong Laser Syarat Pembayaran & Pengiriman: Jumlah Pesanan Minimal: 1 set Rega: USD 50500-68500 Set Rincian Kemasan: kotak kayu kanggo Pangiriman Mesin Pemotong Laser Serat Wektu: 25 dat Katentuan Pembayaran:L/C, D/P, T/T, Western Union Kemampuan Pasokan:20 Set Wulan Katrangan Produk Detil 500w CNC Laser Cutting Machine kanggo tabung logam produsen mesin pemotong laser ACCURL 500W Fiber Laser Cutting Machine bisa digunakake kanggo Cut sawetara saka sudhut bahan. Serat...