mesin nglereni plasma cnc cilik

5D 5 Axis Waterjet CNC Machine-CNC Water Jet Cutting Machine-Thick Metal Cutting

5d 5 sumbu waterjet cnc mesin-cnc water jet cutting machine-thick metal cutting

Quick Details Condition: New Place of Origin: Anhui, China (Mainland) Brand Name: ACCURL Model Number: ACWJ-1530, ACWJ-1530 Voltage: 380V 220V Optional Rated Power: 7.5 KW Dimension(L*W*H): 3880*2150*2000mm Weight: 6500Kgs Certification: CE ISO SGS FDA Warranty: 3 years warranty After-sales Service Provided: Engineers available to service machinery overseas Plasma Power: Hypertherm Gantry type: Table Effective Cutting area(Length): 1500mm Effective Cutting area(width): 3000mm run soeed: 20m/min Cutting positioning accuracy: ±5mm/m Surface roughness: Ra≤25μm CNC controller: AI, DST, DWG, DXF, DXP, LAS Servo ...
3D 5 Mesin Axis Waterjet CNC Mesin-Banyu Motong Tangan Stainless Steel-High Pressure Water

3d 5 sumbu waterjet cnc mesin-banyu nglereni waterjets tekanan baja-stainless steel

The ACCURL® abrasive water jet machine is a high-pressure waterjet machine that utilizes straight water cutting or abrasive waterjet cutting to cut several types of material. The ACCURL® is a heavy-duty precision, ground ball screw designed system for maximum precision and rigidity. The ACCURL® is built to the most stringent standards in the machine tool industry. . The ACCURL® using the water jet high-pressure cutting process to cut material thicknesses from gauge up to 8". The ACCURL® will cut material ...
Mesin Nglereni Plasma 2000x6000mm kanggo Mesin Motong Plasma CNC Minggir kanthi Kjellbe

mesin pemotong plasma 2000x6000mm kanggo mesin nglereni tabel cnc plasma kanthi definisi dhuwur

Mesin pemotong plasma seri CPL nyedhiyakake macem-macem kapabilitas, kalebu pemotongan plasma berkelajuan tinggi konvensional, pemotongan plasma definisi dhuwur lan menehi tandha plasma. Mesin kasebut dilengkapi layar sentuhan Hypertherm Micro Edge Pro CNC kanthi fungsi sing gampang digunakake kayata: Wisaya Cutpro, tips optimasi ngethok, dibangun ing data database ngidini operator milih jinis materi lan kekandelan. Konfigurasi standar: • Konstruksi monoblock portopolio kanthi tilas cilik • instalasi gampang • Dual sisih AC servo Y ...
Mesin Pemotong Plasma Plasma CNC kanggo Logam Lembar Lembar kanthi Hypertherm PowerMax 125

mesin pemotong cnc plasma akurat kanggo nglereni logam sheet kanthi hypertherm powermax 125

Mesin nglereni Plasma ACCURL® Kualitas Tinggi nyedhiyakake kinerja sing paling apik kanthi rega level. Liwat gerakan kelas paling apik, desain unit, lan jejak kompak, CPL nggawa kacepetan lan produktivitas menyang toko kabeh ukuran. Mesin Motong Plasma ACCURL® CNC kanthi Plasma Cutma Powermax125 minangka unit kinerja sing kuat banget, siap, sanajan potongan lan gouging paling nuntut. Fitur CLP: Mesin Motong Industri • Desain modular kanggo instalasi cepet supaya sampeyan cepet nglereni. • Pabrik lengkap utawa pelanggan ing situs ...
mesin pemotong geni

pabrik mesin nglereni sulam cnc plasma fleksibel

1. Katrangan prodhuksi Ndhukung nglereni plasma lan nglereni gas, bisa ngethok grafis rata sing kompleks. Iki minangka mesin upgrade obor tangan, mesin nglereni semi-otomatis lan mesin pemotong profil, utamane cocog kanggo produksi grafis kompleks kanthi syarat-syarat sing dhuwur. Bisa nambah efisiensi nglereni, nyuda pangolahan sekunder lan biaya produksi. 2.Function Efektif nglereni efektif (X * Y sumbu) 1500x7500mm Kanthi ngalih ing Inggris, Rusia, Prancis, Portugis, Spanyol lan liya-liyane kanggo sistem kontrol CNC. Nyimpen luwih saka 1000 file program ...
mesin nglereni plasma china

plasma china sing luwih murah 1325 1530 mesin pemotong plasma plastik kraton cnc

Charateristics: 1. energi arc plasma intensif kanthi dhuwur, suhu, kecepatan kanthi cepet 2. Desain balok cahya, kaku sing apik, bobot entheng lan inertia obah cilik. 3. Jurang potongan cilik, ora ana residu. 4. Mesin pemotong Plasma Y sumbu nganggo motif dobel karo driver dobel. XYZ sumbu raill babak, kanthi lancar, kanthi akurasi dhuwur. (Opsi: raill squar) 5. huruf kanthi huruf 3D sing apik banget kanggo ngisi iklan lan saluran saluran ing papan permukaan logam. 6. Plasma Cutter makarya bebarengan karo mesin iklan liyane, kayata CNC Router etc, ...
digunakake mesin cnc plasma nglereni

1300x2500mm cnc logam pemotong logam kanthi regane murah nggunakake mesin pemotong plasma cnc

Spesifikasi: 1. Jurang potongan cilik, ora ana residu. 2. Kacepetan nglereni, akurasi dhuwur lan regane murah 3. Sistem kontrol CNC Lanjut, Auto Arc, tingkat sukses luwih saka 99% 4. Dhukungan file kode G saka Ucancam, ARTCAM, piranti lunak Typ3. uga ndhukung file DXF AUTOCAD kanthi piranti lunak transfer. Sistem kontrol ndhukung transfer file U disk, gampang operasi. 5. Nganggo sumber daya plasma sing terkenal lan obor ngethok domestik. Bahan sing ditrapake: baja karbon, baja stainless, wesi, tembaga, aluminium, lembaran galvanis, piring titanium ...
pabrikan mesin nglereni plasma

2018 gantri plasma paling anyar mesin pemotong gantry plasma pemotong rega

ACCURL utamane nggawe industri nglereni lan welding nyedhiyakake mesin pemotong CNC plasma, mesin pemotong api CNC, mesin pemotong laser CNC, mesin Robot lan pipa mesin pemotong garis intersik, lan liya-liyane produk Mair kalebu plasma / mesin pemotong api Gantry CNC, plasma / api sulam mesin, Mesin CNC / flame / mesin nglereni meja CNC, mesin nglereni Strip elc. Lan mesin nglereni CNC portabel minangka nomer siji sing diteliti lan dikembangake dening ACCURL. Kahanan Rincian Cepet: Tegangan Anyar: 220V / 380V Daya Rated: ...
kabeh produk ekspor motor pintar motor gantry cnc mesin pintar motor

kabeh produk ekspor motor pintar motor gantry cnc mesin pintar motor

Product Description CNC series of gantry type drilling and cutting machine is a newly developed product by ACCURL. It combines the advantage of drilling and cutting together. Due to the CNC plasma and flame cutting machine does not perform well in cutting holes in small dimension, especially in situation the diameter of the hole is smaller than plate thickness. In such case, we introduce a CNC drilling unit to finish the holes instead of the plasma or flame cutting. Plasma ...
mesin nglereni piring plasma

mesin nglereni piring plasma murah rega, tabung saluran udara-saluran saluran udara cnc meja pemotong meja sing didol

plasma metal cutting machine 1) The bed lathe is welded with thick wall cast steel tube, and it is quenched before welding so to eliminate innerstress, so the work tabe is quite strong, stable and durable, nondeformable, and high rigidity. 2) Gantry style structure, Y axis equipped with double stepper driven motors, more powerful. 3)X Y Z axis are equipped with Hiwin square linear guideway made in Taiwan. 4) X, Y axis tilt rack and pinion, gear drive. The tilt ...
meja nglereni plasma meja

mesin pemotong logam laser cnc mini / mesin pemotong plasma baja cnc ringan

Fitur mesin: 1. Rasuk nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, bobot entheng lan inersia gerakan cilik. 2. Struktur gantri, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel langsung sing nggawe mesin nyopir kanthi lancar kanthi tliti. 3. Nemokake nglereni karakteristik telung dimensi LED, panel logam trough lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma HYPERTHERM Amerika Serikat mesin bisa tekan ambang. 4. Dilengkapi peralatan pariwara liyane (mesin blister, mesin ukiran), mbentuk ...
mesin nglereni plasma cnc cilik

rega mesin logam logam stainless steel / mesin nglereni plasma cnc cilik

Main configuration of cnc plasma cutting machine >THC HEIGHT CONTROLLER--The numerical control system with high disposes, the automatic striking arc, the performance is stable. Stuart cutting system panel, Auto Initial Height Sensing, Arc Voltage Divide etc, can cut different thickness, automatic height control, easy operation, high efficiency. >Blade and saw working table for choose,support heavy metal with high stabilit. > High precision square rail, and rack gear. > Roll ball, convenient to feed. > Huayuan plasma power supply(USA Hypertherm for ...
mesin nglereni plasma cilik

mesin nglereni meja mesin cnc mesin pemotong tabung cnc cilik

Product Description l Rail span:4000mm(Single drive) l Rail Length:18000mm l Valid cutting length:15000mm l Rail specification:24KG/M l CNC:1 set, America Hypertherm EDGE or Beijing Start system (SH2200) l CNC torch:2 groups l Auto igniter:2 groups(for the CNC flame cutting torch) l Strip cutting torch:9 groups l File transfer:USB interface l Transverse transmission motor:Power 400W×1 l Longitudinal transmission motor: Power 400W×1 l Machine color:depend on customer l Nest& programming software: 1set, FastCAM Quick Details Condition: New Voltage: 220V Rated Power: 15kw ...
mesin nglereni plasma cnc murah murah

waja murah baja / stainless steel logam cnc mesin nglereni / cnc logam pemotong logam

Kaluwihan: 1. Mesin Plasma nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, bobot entheng lan inersia gerakan cilik. 2. Mesin Plasma, struktur gantri, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel langsung sing nggawe mesin nyopir kanthi lancar kanthi tliti. 3. Mesin Plasma ngarahake nglereni karakteristik telung dimensi, panel logam trough lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma HYPERTHERM Amerika Serikat mesin bisa tekan ambang. 4. Mesin Plasma dilengkapi peralatan iklan liyane ...
Pemasok mesin pemotong plasma

distributor pengin mesin pemotong plasma china

Details: 1. Y axis adopts double motors with double drivers. XYZ axis round rail, moving smoothly, with high accuracy. (option: Square rail) 2. Light beam design, good rigidity, light weight and tiny moving inertia. 3. Excellent performance on cutting 3D illuminated letters for advertising and channel letters on metal surface board 4. Work together with other advertising machines, such as CNC router and so on, improving working efficiency 5. Small cutting gap, no residua high cutting speed, high accuracy and ...
mesin nglereni plasma cnc mini

jinis cilik mini portebel 9015 1218 1224 mesin pemotong cnc plasma logam

Features of cnc plasma cutting machine: 1.Welded lathe bed of thick profiled steel, more solid and stable. 2.Perfect lathe table design, 10mm steel plates fixed on lathe table covered by cast sheath.The level difference of platform remains in 0-1.5mm. 3.Advanced material inclined discharging design. 4. CNC system configuration high, automatic arc, stable performance, the success rate of 99% arc. 5. Support Fastcam software such as the standard G code path generated file can also be read by software conversion software ...
digunakake mesin nglereni plasma

tabung pipa logam china digunakake mesin nglereni plasma cnc

Features plasma cutting machine 1. The rack is fully welded, solid and reasonable, simple and durable. 2. Plasma cutting machine Y axis adopts double moters with double drivers. XYZ axis round raill, moving smoothly, with high accuracy. (Option: squar raill) 3. Independent research the water cooling system to ensure that the materials smooth deformation of incision. 4. High configuration. Automatic THC/ARC, stable performance, arc success rate of 99% or more. 5. Support Fastcam software such as the standard G code ...
meja nglereni plasma meja

tabel nglereni plasma cnc mesin pemotongan plasma taiwan cnc

Features: 1.Rack use all-welded structure,strong reasonable,simple operation,and durable. 2.High cutting speed and precision.Small cutting mouth,prderliness and no slag off phenomengn,traditional CNC control system,improve the cutting control method and avoid the second nap processing. 3.Suitable stainless steel plate,copper plate,iron plate,aluminum plate,galvanized plate,titanium plate etc. 4.High CNC system cinfiguration,automatic arc strike,stable performance,the success rate of arc strike can achieve 90% avove. 5.Support WEHNTAI,Northing Haier,ARTCAM Type3 software creating the standard G code paths files.The control system adopts U disk exchange processing documents,convenient operation ...
mesin nglereni busur plasma

mesin pemotong laser plasma pemrogram bisa diprogram nganggo mesin pemotong cnc laser kanthi maksimal 200

Deskripsi Product Accurl CPL Series Pemotong Plasma Series duwe drive geard sisih pindho lan dirancang karo konstruksi baja sing kuwat kanggo katrampilan posisi kanthi kecepatan kanthi dhuwur. Sampeyan bakal duwe kemampuan nglereni sing tepat ing sumbu XY kanthi cara pandhuan linear lan kacepetan 30m / min. Iki nduweni kemampuan kanggo njaga konstan kanthi dhuwur lan kualitas sing padha, kanthi sensor kontrol Arc-THC. 1. Gerakan paralel sing sampurna: Posisi sing bener dijamin dening encoder resolusi dhuwur, langsung dipasang ing motor. ...
mesin nglereni logam plasma

Mesin pemotong meja bebel plasma cnc pemotong meja logam kanggo lembaran logam

Metal Sheet 2100 x 6100mm True Hole CNC Plasma Bevel Cutting Machine with HPR 800 XD Product Description Accurl CPL Series Plasma Cutting Machines has a double side gear drive and it’s designed with strong steel construction for positioning capability at high speeds. You will have a precise cutting ability at X-Y axis with linear guide ways and 30m/min speed. It has ability to maintain constant at the same height and the quality, with the Arc-THC control sensor. 1. CNC ...