biaya mesin nglereni laser cnc

Mesin las laser serat genggam 2000w kanthi feeder kawat otomatis

Mesin las laser serat genggam 2000w kanthi feeder kawat otomatis

SPESIFIKASI TEKNIS Sistem iki utamané dumadi saka unit laser lan unit weiding; Welding tangan-heid, njupuk menyang akun keluwesan, efficiency dhuwur lan kualitas welding laser dhuwur; desain modular lan tata equipmet sakabèhé, ayu lan gampang kanggo njaga lan debug; Fleksibilitas sistem sing dhuwur, kompatibel karo macem-macem model, lan wektu ganti sing cendhak; Operasi prasaja, ora ana sertifikat proyek, ora ana guru uga bisa ngelas produk sing apik; Jahitan las sing alus lan apik, nyuda proses penggilingan, ngirit wektu lan biaya; Benda kerja las...
Accurl Smartline 3015 Series Serat Laser Cutting Machine

Accurl Smartline 3015 Series Serat Laser Cutting Machine

KUALITAS TERBAIK, AKURASI TINGGI lan PRODUKTIVITAS TANPA KOMPROMI ING JARINGAN KETEBAL KABEH THANKS TO integrasi paling apik saka KOMPONEN MESIN Iki nggabungake keluwesan MasterLine kanthi produktivitas lan efisiensi sing luwih dhuwur, sing dipikolehi liwat panggunaan bahan sing inovatif lan gerbong serat karbon. rangka granit sintetik. Efisiensi luwih ditingkatake dening rak & pinion Shimpo Jepang sing nambah produktivitas nganti + 15%, dibandhingake karo sistem drive konvensional. Kualitas pemotongan luwih ditingkatake matur nuwun ...
Laser Tube Logam Mesin Laser Dijual Kanggo Dijual

mesin nglereni laser tabung laser laser kanggo didol

1.The mesin laser loro bisa engraving & nglereni, lan fungsi liyane, digunakake digunakake. 2.Adopt terpadu, stabil lan dipercaya framework desain. 3. Kabeh model adoptimported komponen, mesthekake akurasi dhuwur, kacepetan luwih cepet lan maneh nggunakake urip. 4.According kanggo proses bahan beda, bisa opsional piso Strip stabil, honeycomb Tabel lan flat table. 5.bahan bisa liwat ngarep lan mburi mesin laser, bahan lenths Unlimited. 6. Panel kontrol LCD ndhukung macem-macem basa lan tampilan sing cetha, operasi sing luwih trep. 7. Digabungake karo teknik canggih kontrol komputer, mesin presisi, teknologi kontrol digital DSP, transmisi data USB lan ...
pemotong tabung cnc

mesin pemotong tabung laser serat gedhe cnc pemotong laser lan ukiran 6000w

Deskripsi Produk Detil 6000W CNC Fiber Laser Sheet Metal and Tube / Pipe Cutting Machine Made in China LASER TUBE CUTTING Accurl ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - Sistem Pemotongan Tabung Laser Serat. Kanthi pengalaman luwih saka 30 taun ing desain lan pengalaman manufaktur ing teknologi nglereni tabung, Accurl khusus ing solusi kanggo industri Tube lan Pipa, lan Laser Tube Cutting Line anyar minangka solusi utama kanggo nggabungake macem-macem mesin ...
peralatan nglereni laser

pelat logam lancip industri kualitas tinggi kanggo nglereni peralatan pemotongan laser serat cnc

Katrangan Produk Aplikasi Produk Digunakake kanggo pangolahan lembaran logam, merek dagang iklan, karakter iklan, kabinet listrik tegangan dhuwur/rendah, komponen mekanisme, peralatan dapur, mobil, mekanik, kerajinan logam, pisau gergaji, komponen elektronik, kacamata, spring, papan sirkuit, ketel , microelectronics medical, hard ware, alat piso, pangukuran, instrument, etc. Fitur Advance struktur sistem nyopir pindho, Dual driving force saka cara nyopir tliti dhuwur. Gear standar ndhuwur, rak lan rel pandhuan, ora perlu pangopènan, kacepetan lan efisiensi dhuwur. Komponen saka pemasok terkenal ing donya, Panasonic, Yaskawa, YYC, Simens, Precite, lsp. Medium kerja lingkungan,...
rega mesin nglereni laser cnc laser

rega mesin nglereni laser sheet cnc

Brief Pambuka: Utamané cocok kanggo nglereni kontak-free, hollowing utawa ngebur sheets logam ing 0.5mm kanggo 10mm, contone, stainless steel, baja karbon, sheet galvanis, aluminium lancip lan tembaga lancip etc. Cepet lan energi-efisien. Sistem total ngasilake dhuwur kanthi investasi murah. Fitur utama: Ngirit biaya konsumsi daya / mung 20-30% mesin pemotong laser co2 ing kekuwatan sing padha. Keluwesan lan tliti nglereni bagean prasaja utawa Komplek. Ngadopsi laser serat merek donya sing diimpor / Wektu urip luwih saka 100,000 jam. Motor servo impor lan ...
mesin pemotong tabung laser kanggo didol

panas sale laser cutter serat laser lembaran logam & mesin nglereni tabung

Katrangan Produk pemotong laser serat bisa ngethok lembaran logam lan tabung logam, dilengkapi meja ijol-ijolan kanggo ngunggah bahan kanthi bebas, ngirit wektu lan biaya. Iku worth nyebutke sing katon ayu ing desain. Area pangolahan: 3000mm * 1500mm Daya Laser: 1000W / 1500W / 2000W / 3000W Kecepatan maksimum gerakan: 120m / min Fitur produk 1. Platform kerja kaping pindho ngirit wektu kanggo dipakani lan laying-off. 2.Stabil lan dipercaya path cahya lan sistem kontrol. 3. Kacepetan cepet sing dhuwur nambah efisiensi kerja. Industri Aplikasi...
mesin nglereni laser cnc

profesional mesin pemotong laser cnc profesional kanggo lembar tembaga jepang yaskawa servo motor

Katrangan Product Detailed Product Open Type 500W CNC Laser Cutting Machine kanggo 1mm Kuningan Sheet Metal Cutting Laser Machine Product Pambuka Tim ACCURL kita saiki ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - sistem pemotongan tabung laser serat. Inovasi teknologi wis nggawa kita Seri KJG Cerdas. Kanthi linuwih luar biasa lan kualitas balok sing dhuwur, mesin pemotong laser serat kita terus dadi pimpinan ing antarane kompetisi. PERALATAN STANDAR • Unit kontrol Cypcut Windows CAD/CAM CNC sing ramah pangguna ...
perusahaan mesin laser laser

Cnc 4000w karbon baja stainless steel laser mesin mesin nglereni baja

China Daya kacepetan Dhuwur China nggawe mesin laser serat 2000 mesin pemotong watt Fitur 1. 300W, 500W, 750W, 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 6000W, 8000W laser serat daya kasedhiya 2. IPG, N-light, RAYCUS serat laser serat sumber kasedhiya 3. macem-macem model, 600 * 400mm, 1300 * 900mm, 1300 * 2500, 1500 * 3000mm, 2000 * 4000mm, 1500 * 6000mm, 2500 * 6000mm model mesin pemotong serat laser 6000 lan liya-liyane 4. Cepet, akurasi dhuwur, kinerja stabil, paling apik kualitas 5. Pabrik paling gedhe Jinan, WK Laser, layanan sawise dodolan, garansi 3 taun 6. Dhukungan Pabrik Inspeksi China kacepetan ...
Mesin Serat Laser Serat13-13

mesin nglereni serat laser 4kw serat laser karo meja kerja 2000x6000mm

Deskripsi Product Detailed 4Kw Serat Mesin Pemotong Serat 4Kw karo Tabel Makarya 2000x6000mm kanggo piring Logam ACCURL IPG 4KW Serat Mesin Motong Laser kanthi kemampuan nglereni lan efisiensi energi kanthi cepet yen utamane dibandhingake karo CO2 Gampang nggunakake, pangopènan lan layanan wis diraih kanthi teknologi dhuwur Laser Serat. Komponen efisien sing diakoni sacara global digunakake ing Laser Serat 4Kw Serat nambah nilai menyang perusahaan sampeyan. Teknologi Anyar Serat 4Kw Serat: 1. Kanthi fokus otomatis, tipis lan tebal ...
pemotong laser paling apik

rega paling apik logam pemotong logam logam

Aplikasi Product --- ACCURL minangka produsen mesin pemotongan laser serat sing misuwur ing donya. --- Seri mesin nglereni serat laser ACCURL minangka pangolahan prosesan khas wakil menyang tingkat unggul lan kelas pertama ing luar negeri. --- Mesin pemotong laser serat 500w yaiku struktur gantri mobile dobel kanthi pandhuan linier lan sistem pemasangan rak roda. Sistem laser CNC profesional nglereni integrasi, kontrol sing tepat lan operasi stabil. --- Mesin nglereni serat nganggo teknologi laser serat Jerman lan sirah nglereni laser serat asli AS, Sampurna ...
cnc mesin laser laser nglereni

Mesin nglereni serat laser laser 750w cnc

Mesin pemotong laser logam lembar iki, yaiku industri hardware laser ACCURL miturut kabutuhan riset lan pangembangan mesin pemotong laser serat tipis, nggunakake struktur drive dobel kraton, drive rel karep presisi dhuwur, sistem pemotongan laser laser WEIHONG, sistem pemotongan tliti tinggi. Kepala nglereni laser, amben welding sing dikuatake, operasi kanthi stabil, bisa fleksibel lan drillingto kanthi kecepatan kanthi gampang, nglereni profesional kabeh jinis logam sheet, aksesoris presisi, alat hardware, hadiah lan bahan logam liyane. Aplikasi Detail cepet: Motong Laser ...
mesin laser

mesin nglereni serat laser serat logam

Fitur Product 1. Daya output dhuwur, 500-5000W opsional. 2. Ngadopsi struktur jinis gantry kanthi sekrup bal presisi (Utawa rak gear YYG Taiwan) lan drive guide linear kanggo njamin akurasi alat mesin. 3. Ngadopsi Swiss maju laser nglereni sirah, posisi sabenere, supaya undulate deformasi plate, banjur nemu qualified nglereni jahitan. 4. Ngadopsi laser majeng, kinerja stabil, urip migunani bagean tombol bisa tekan 100 ewu jam. 5. stasiun operasi visual Independent, bisa nganggo sembarang panggonan. 6. Biaya pangolahan sing murah, ...
laser serat cnc

1000w 2000w 3000w mesin laser cnc serat nglereni stainless steel, baja ringan, aluminium

Fitur 1. Kualitas Path banget: Titik laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas dhuwur. 2. Kacepetan Cutting Dhuwur: kacepetan nglereni 2-3 kaping saka mesin nglereni laser CO2 daya padha. 3. Stabil Running: nganggo laser serat impor ndhuwur donya, kinerja stabil, bagean tombol bisa tekan 100.000 jam; 4. Efisiensi Dhuwur kanggo konversi fotoelektrik: Bandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong laser serat duwe efisiensi konversi fotoelektrik kaping telu. 5. Low Cost: Ngirit energi lan nglindhungi lingkungan. Laju konversi fotolistrik ...
biaya mesin nglereni laser

pipa persegi 2000w baja jendela desain mesin pemotong laser serat

Deskripsi Produk Aplikasi Produk: Furnitur, Piranti Medis, Peralatan Fitness, Eksplorasi Minyak, Rak Display, Mesin Tani, Jembatan, Prahu, Bagian Struktur. Jinis sing ditrapake kanggo tabung: Khusus kanggo tabung bunder, persegi, persegi panjang, oval, pinggul lan pipa logam liyane Bahan sing ditrapake: Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Aluminium, Kuningan, Tembaga, Baja Galvanis. Fitur Utama SISTEM BUNDLE LOADER OTOMATIS 1, Pipa bunder, pipa persegi panjang lan pipa liyane bisa diisi kanthi otomatis, tanpa campur tangan manungsa. Pipa wangun liya bisa dadi pakan semi-otomatis kanthi artifisial 2, Paket loading max 800x800mm 3, Bobot bundle max loading 2500kg 4, Manipulator pakan total kanthi pigura lan untaian ...
mesin nglereni laser cnc industri

peralatan laser industri 500w cnc 3015 mesin pemotong laser serat kanggo lembaran logam baja

Fitur Mesin Serat laser Serat 1.Prodhuksi kualitas sing apik: Diadopsi Swiss RAYTOOLS kepala nglereni laser profesional, kanggo njamin asil nglereni sing paling apik. Sumber laser 2.Fiber: sumber laser Maxphotonics, sing minangka merek domestik pisanan saka sumber laser medium medium stabil lan dipercaya, duwe kinerja sing apik; 3. Gampang kanggo ngoperasikake: Teknologi anjog ing dunya EtherCAT bis USA cnc sistem pemotongan laser, gampang banget; 4.Bentuk struktur gantri: Struktur gantry jambatan sing diowahi, drive rel rel, lan nggunakake piranti pelinciran terpusat, ...
merek mesin pemotong laser

akurat merek kanthi mesin laser nglereni serat 1325 1530 kanggo stainless steel aluminium logam

Fitur 1.Kualitas balok sing apik: diameter fokus sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas dhuwur. 2.Kacepetan nglereni dhuwur: kacepetan nglereni luwih saka 20m / min 3.Stable mlaku: ngadopsi ndhuwur donya laser serat ngimpor, kinerja stabil, bagean tombol bisa tekan 100.000 jam 4.High efficiency kanggo konversi fotolistrik: Bandingake karo CO2 mesin nglereni laser , Mesin nglereni serat laser duwe efisiensi konversi fotoelektrik kaping telu 5. Biaya murah: Ngirit energi lan nglindhungi konsumsi daya listrik enviroment.Low. 6.Low pangopènan: transmisi line serat, ora perlu nggambarake lensa, nyimpen ...
mesin nglereni sinar laser

Rega pemotong laser serat logam kanthi rega mesin regane laser

Katrangan produk Laser Beam Sheet Metal Fiber Laser Cutting Machine Rega Fitur Utama Desain kompak. CNC karo fungsi kontrol laser. Resonator karo sensor reflektif. Program prasaja kanggo potongan lan rencana pemotongan. peralatan Highly dinamis. Kaku dhuwur, konstruksi stabil. Materi sing ditrapake Apa bahan sing ditrapake kanggo mesin pemotong laser serat optik? Baja tahan karat, Baja Ringan, Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Pegas, Besi, Besi Galvanis, Galvanis, Aluminium, Tembaga, Kuningan, Perunggu, Emas, Perak, Titanium, Logam, Plat Lembar, Tabung lan Pipa, lsp ...
biaya mesin nglereni laser cnc

regane murah mesin nglereni logam logam cnc mesin mesin

Deskripsi Produk Area pemotongan: 3015(3mx1.5m) Daya output laser: 500 / 700 / 750 / 1000W Sumber Laser: IPG / Raycus Parameter Teknis IF seri laser cutting kaluwihan 1. Kinerja biaya sing luwih dhuwur 2. Struktur terintegrasi 3. Transmisi efisien 4. Penampilan kompak lan apik 5. Pilihan pisanan kanggo pangolahan lembaran logam Konfigurasi Sumber laser serat IPG sing paling dhuwur ing donya lan sumber daya laser Mesin pemotong laser serat HE nganggo sumber laser IPG sing paling dhuwur ing donya, umur layanan komponen penting nganti 100.000 .. .
biaya mesin nglereni laser cnc

500w 1kw perusahaan mesin nglereni laser cnc paling apik / biaya nglereni baja laser

Product Product 1.Metal Laser Motong Fitur Nganggo generator laser serat maju lan sistem obah skru bola, bisa nglereni lan nuli macem-macem jinis logam kanthi tliti lan kacepetan dhuwur. Wiwit laser ditularaké nganggo serat, ora prelu kanggo njaga utawa nyetel path optik laser. Babagan banget nyuda tingkat kaluputan mesin lan ndawakake umur kerja. Wilayah nglereni format gedhe memenuhi tuntutan macem-macem jinis pamrosesan logam. 2.Meral Mesin Nglereni Laser ...
biaya pemotong laser

cnc rega murah plastik pemotong plastik akrilik 3mm mesin pemotong

Spesifikasi Mesin Pemotong Laser CO2 1, CO2 80W-150W 2, Ukiran potong laser CNC 3, Pangopènan sing sithik 4, Distributor sing dikarepake Muti-Fungsi: Mesin pemotong laser Cut & Engrave sing ditrapake kanggo potongan / ukir / hollow ing macem-macem jinis bahan nonlogam kanthi wujud, grafis, teks lan logo sing rumit Katrangan Produk Fitur mesin pemotong laser plastik murah 1, nggunakake sistem kontrol DSP majeng internasional kanthi fungsi pemotongan kurva sing terus-terusan lan cepet lan fungsi proses optimasi jalur paling cendhak, ningkatake efisiensi kerja. . Kanggo ...