mesin nglereni kompak laser

mesin nglereni stainless steel laser

lembaran logam serat cnc dhuwur / mesin nglereni stainless steel

Detailed Product Description High Speed Sheet metal CNC serat mesin nglereni Laser / peralatan Product Description 1. kualitas beam banget: diameteripun fokus cilik lan efficiency karya dhuwur, kualitas dhuwur. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: Kacepetan nglereni luwih saka 20m / min 3. Stabil mlaku: Ngadopsi laser serat impor donya ndhuwur, kinerja stabil, bagean tombol bisa tekan 100, 000 jam; 4. Efisiensi dhuwur kanggo konversi fotolistrik: Bandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong laser serat duwe efisiensi konversi fotoelektrik kaping telu ...
mesin nglereni laser cnc

profesional mesin pemotong laser cnc profesional kanggo lembar tembaga jepang yaskawa servo motor

Katrangan Product Detailed Product Open Type 500W CNC Laser Cutting Machine kanggo 1mm Kuningan Sheet Metal Cutting Laser Machine Product Pambuka Tim ACCURL kita saiki ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - sistem pemotongan tabung laser serat. Inovasi teknologi wis nggawa kita Seri KJG Cerdas. Kanthi linuwih luar biasa lan kualitas balok sing dhuwur, mesin pemotong laser serat kita terus dadi pimpinan ing antarane kompetisi. PERALATAN STANDAR • Unit kontrol Cypcut Windows CAD/CAM CNC sing ramah pangguna ...
Mesin Serat Laser Serat13-13

mesin nglereni serat laser 4kw serat laser karo meja kerja 2000x6000mm

Deskripsi Product Detailed 4Kw Serat Mesin Pemotong Serat 4Kw karo Tabel Makarya 2000x6000mm kanggo piring Logam ACCURL IPG 4KW Serat Mesin Motong Laser kanthi kemampuan nglereni lan efisiensi energi kanthi cepet yen utamane dibandhingake karo CO2 Gampang nggunakake, pangopènan lan layanan wis diraih kanthi teknologi dhuwur Laser Serat. Komponen efisien sing diakoni sacara global digunakake ing Laser Serat 4Kw Serat nambah nilai menyang perusahaan sampeyan. Teknologi Anyar Serat 4Kw Serat: 1. Kanthi fokus otomatis, tipis lan tebal ...
biaya mesin nglereni laser

pipa persegi 2000w baja jendela desain mesin pemotong laser serat

Deskripsi Produk Aplikasi Produk: Furnitur, Piranti Medis, Peralatan Fitness, Eksplorasi Minyak, Rak Display, Mesin Tani, Jembatan, Prahu, Bagian Struktur. Jinis sing ditrapake kanggo tabung: Khusus kanggo tabung bunder, persegi, persegi panjang, oval, pinggul lan pipa logam liyane Bahan sing ditrapake: Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Aluminium, Kuningan, Tembaga, Baja Galvanis. Fitur Utama SISTEM BUNDLE LOADER OTOMATIS 1, Pipa bunder, pipa persegi panjang lan pipa liyane bisa diisi kanthi otomatis, tanpa campur tangan manungsa. Pipa wangun liya bisa dadi pakan semi-otomatis kanthi artifisial 2, Paket loading max 800x800mm 3, Bobot bundle max loading 2500kg 4, Manipulator pakan total kanthi pigura lan untaian ...
mesin nglereni sinar laser

Rega pemotong laser serat logam kanthi rega mesin regane laser

Katrangan produk Laser Beam Sheet Metal Fiber Laser Cutting Machine Rega Fitur Utama Desain kompak. CNC karo fungsi kontrol laser. Resonator karo sensor reflektif. Program prasaja kanggo potongan lan rencana pemotongan. peralatan Highly dinamis. Kaku dhuwur, konstruksi stabil. Materi sing ditrapake Apa bahan sing ditrapake kanggo mesin pemotong laser serat optik? Baja tahan karat, Baja Ringan, Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Pegas, Besi, Besi Galvanis, Galvanis, Aluminium, Tembaga, Kuningan, Perunggu, Emas, Perak, Titanium, Logam, Plat Lembar, Tabung lan Pipa, lsp ...
Harga Mesin Nglereni Serat ACCURL IPG 4000W kanggo diprodhuksi Pabrik Mesin Laser Laser 4kw

akurat mesin pemotongan laser serat akurat 4000w for sale 4kw cnc produsen mesin laser

ACCURL IPG 4000W Serat Mesin Pemotong Serat ACCURL IPG 4000W kanthi kemampuan nglereni lan efisiensi energi kanthi cepet yen utamane dibandhingake karo CO2 Panggunaan gampang, pangopènan lan layanan wis diraih kanthi teknologi Laser Serat. Komponen efisien sing diakoni sacara global digunakake ing Laser Serat 4Kw Serat nambah nilai menyang perusahaan sampeyan. Teknologi Laser Generasi Anyar 4Kw: 1. Kanthi fokus otomatis, lembar tipis lan tebal bisa dipotong kanthi kualitas sing paling apik. 2.Single bagean welded awak, saged nangani ...
pemotong tabung laser cnc

digawe ing harga mesin nglereni tabung laser china cnc / pemotong laser baja cnc

Fitur Utama Ngadopsi sumber laser Serat Dlaser Jerman Terkenal Dunia lan kepala pemotong Laser Mech & Sistem Fokus Dinamis, bisa ngethok lan ngethok macem-macem bahan logam kanthi presisi dhuwur lan kacepetan dhuwur. Wiwit laser ditularaké dening serat, iku ora perlu kanggo pangopènan utawa nyetel path optik laser. Iki nyuda tingkat kesalahan mesin lan ndawakake umur kerja. Area pemotongan format gedhe nyukupi panjaluk macem-macem jinis pangolahan logam ...
Mesin pemotong plasma 3d

lembaran logam 3d mesin pemotong bevel plasma cnc bener

Metal Sheet 3D True Hole CNC Plasma Bevel Cutting Machine CNC Micro Edge PRO Cutting Plasma PROC salah sawijining mesin sing paling populer. Kita produsen profesional plasma CNC lan mesin nglereni nyala. Sistem CNC kita ngemot Hypertherm Micro EDGE PRO, EDGE PRO, SJTU-SK, HC6500, lsp. Kabeh mesin ing ndhuwur kasebut duwe pilihan api lan bahan bakar oksigen-bahan bakar. Produk utama yaiku: Mesin Pemotong Plasma CNC, Mesin Motong Flaming CNC, Mesin Motong Bahan Bakar Oksik, Pemotong Plasma CNC, Geni CNC ...
operator mesin nglereni plasma cnc

operasi gampang gantry cnc mesin nglereni dhuwur definisi plasma

Fitur Utama 1.Torch jangkungna control kompatibel karo mode drive udara lan motor, pangguna bisa milih mode drive udara yen nglereni plasma. Bisa nyetel jarak kanthi efisien ing antarane obor lan piring baja, sing paling apik kanggo ngethok piring tipis. Panularan 2.Both X lan Y ngetrapake skru bal, sadar nglereni plasma kacepetan dhuwur lan kualitas nglereni sing apik. 3.Cutting tabel nggunakake struktur panyimpenan banyu, sing bisa nyuda lan nyukur piring baja, nyegah gangguan lempung baja nalika dipotong. 4.CNC pengontrol bisa dadi kabeh ...
produsen mesin pemotong laser

pabrikan mesin china laser china

Parameter teknologi Mesin laser serat gabung karo generator laser canggih sing ngetokake sinar laser kanthi kapadhetan energi sing dhuwur. Sinar laser fokus ing permukaan benda kerja minangka facula fokus ultrafine lan nyebabake wilayah sing disinari kanthi cepet ilang lan nguap. Sistem CNC kanthi otomatis ngontrol pemotong laser kanggo entuk misi pemotongan. Peralatan laser digawe kanthi teknologi laser canggih, teknologi CNC lan teknologi mekanik. Iki ditrapake kanggo ngolah lembaran logam kayata stainless ...
cnc mesin pemotong profil cnc

mesin nglereni profil gantry cnc

Aplikasi mesin pemotong plasma cnc gantry Produk iki minangka operasi sing ekonomis, gampang digunakake lan jinis pangopènan CNC mesin pemotong api & plasma sing dikhususake kanggo macem-macem jinis pemotongan lembaran logam. Kanggo entuk macem-macem bahan logam kanthi nglereni materi grafis, sawise nglereni permukaan potong ing kahanan normal ora mbutuhake proses ing permukaan. Kanthi otomatisasi sing dhuwur, gampang digunakake, akurasi dhuwur, linuwih lan rega murah, operasi, pangopènan lan liya-liyane gampang banget lan ...
layanan nglereni pipa

layanan nglereni cnc laser panas panas kanggo tabung baja persegi bunder

Katrangan Produk Aplikasi Produk Area pemotongan lembaran logam: 3015(3mx1.5m), 4015(4mx1.5m), 4020(4mx2m), 6015(6mx1.5m) Jembar pemotongan tabung logam: diameter pipa bunder 25mm-150mm pipa persegi 25mm × 25mm -100mm × 100mm Metal tabung nglereni dawa: 4000mm/6000mm Daya output Laser: 500 / 700 / 750 / 1000 / 1500W ACCURL seri laser nglereni kaluwihan 1. Tampilan novel Struktur alat mesin stabil, katon modern lan fungsi nggabung bebarengan digawe iku ayu lan praktis. 2. Tata letak sing apik Ngadopsi struktur integratif, nyuda jangkoan, lan sirkuit sing katon, trep kanggo ngatasi masalah, ...
mesin nglereni tabung kanggo didol

2000w china digunakake digunakake cnc serat laser tabung nglereni mesin staeel for sale

2000W China Widely Used CNC serat laser tabung nglereni mesin baja for sale 1.Deskripsi Laser Cutting Machine nggabungake teknologi optik, mechanical lan electrical menyang siji mesin, kang adopts teknologi laser, teknologi kontrol komputer lan kinerja dhuwur CNC (kontrol numerik komputer) daya laser sistem. Mesin Pemotongan Laser bisa ngolah kabeh jinis lembaran logam kanthi kacepetan lan efisiensi dhuwur. 2000W China Mesin pemotong baja tabung laser serat CNC sing akeh digunakake kanggo didol Mesin Pemotongan Laser ACCURL3015IIIWJAT-2000 ditrapake ing loro ...
laser cnc

Ukiran laser cnc kompak lan mesin nglereni, mesin nglereni laser baja cnc

Deskripsi Produk Detail Produk Accurl Band Laser Cutting Machine 700W kanggo 2.5mm Aluminium Alloys for Sale Pambuka Produk Tim ACCURL kita saiki ngenalake generasi paling anyar ing teknologi pangolahan tabung lan profil - sistem pemotongan tabung laser serat. Inovasi teknologi wis nggawa kita Seri KJG Cerdas. Kanthi linuwih luar biasa lan kualitas balok sing dhuwur, mesin pemotong laser serat kita terus dadi pimpinan ing antarane kompetisi. [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan murah, biaya operasi murah, ramah lingkungan ...
mesin nglereni serat laser kanggo didol

mesin pemotong laser baja karbon kanggo didol

Fitur Utama Desain kompak. CNC karo fungsi kontrol laser. Resonator karo sensor reflektif. Program prasaja kanggo potongan lan rencana pemotongan. peralatan Highly dinamis. Kaku dhuwur, konstruksi stabil. Info Dasar Teknologi Laser: Pemotongan Laser Serat Jeneng Produk: Mesin Pemotong Laser Serat Baja Karbon Dijual Kata Kunci: Laser Pemotongan Laser Tahan Karat Sumber: Raycus (China) 1000 W Produsen: Laser Xt Saka Jinan Shandong Materi sing ditrapake 2: Paduan, Baja Karbon, Logam Lapisan Oksida, Garansi Cat Lambang: 2 Taun kanggo Sistem Piranti Lunak Mesin: Cypcut kanggo Sistem Mesin Pemotongan Laser Serat: Bochu kanggo Serat ...
mesin nglereni tabung logam

mesin nglereni laser tube tube serat kanggo sheet titanium aluminium baja karbon tahan karat

1.Deskripsi Mesin Pemotongan Laser nggabungake teknologi optik, mekanik lan listrik dadi siji mesin, sing nggunakake teknologi laser, teknologi kontrol komputer lan sistem daya laser CNC (kontrol numerik komputer) kanthi kinerja dhuwur. Mesin Pemotongan Laser bisa ngolah kabeh jinis lembaran logam kanthi kacepetan lan efisiensi dhuwur. Mesin Pemotongan Laser ACCURL3015IIIWJAT-2000 ditrapake ing lembaran metalik lan nglereni pipa. Ukuran maksimum lembaran sing bisa dipotong yaiku 3000mm × 1500mm, ukuran maksimal pipa yaiku ketebalan 3mm, dawa ...
mesin nglereni tabung kanggo didol

sale panas mesin nglereni pipa laser cnc cilik kanggo tabung baja persegi bunder

Katrangan Produk Aplikasi Produk Area pemotongan lembaran logam: 3015(3mx1.5m), 4015(4mx1.5m), 4020(4mx2m), 6015(6mx1.5m) Jembar pemotongan tabung logam: diameter pipa bunder 25mm-150mm pipa persegi 25mm × 25mm -100mm × 100mm Metal tabung nglereni dawa: 4000mm/6000mm Daya output Laser: 500 / 700 / 750 / 1000 / 1500W ACCURL seri laser nglereni kaluwihan 1. Tampilan novel Struktur alat mesin stabil, katon modern lan fungsi nggabung bebarengan digawe iku ayu lan praktis. 2. Tata letak sing apik Ngadopsi struktur integratif, nyuda jangkoan, lan sirkuit sing katon, trep kanggo ngatasi masalah, ...
Mesin pipa laser akurat

mesin pemanasan serat laser panas kanggo nglereni profil pipa logam

Katrangan Produk Mesin Pemotongan Laser Tuber Saka ACCURL Laser T-Series Semi-Otomatis Botol PET Mesin Blowing Botol Mesin Nggawe Botol Mesin Molding Botol Mesin Nggawe Botol PET cocog kanggo ngasilake wadhah lan botol plastik PET ing kabeh wujud. Iki digunakake digunakake kanggo ngasilake botol karbonat, banyu mineral, kosmetik botol minyak pestisida, botol sudhut tutuk lan botol isi panas, lsp. Botol minuman, botol kosmetik, botol obat, jar lsp. lan industri pangaturan huruf ...
Rega nglereni laser serat

Rega mesin pemotong laser serat ing 2018 canton fair

Brief Pambuka ACCURL Serat mesin nglereni laser CNC Serat laser logam mesin nglereni rega e adopts paling canggih Jerman IPG laser utawa Raycus Laser saka China, nggabungke mesin Gantry CNC dirancang dening perusahaan kita lan awak welding kekuatan dhuwur, sawise suhu dhuwur annealing lan mesin tliti dening mesin panggilingan CNC gedhe. Wis rigidity apik lan stabilitas karo ngawut-awut werni tliti, linear guide drive roto. Mesin pemotong laser ACCURL nganggo laser serat daya 500w / 1000W / 2000W / 3000W internasional canggih saka IPG, ...
mesin nglereni kompak laser

Daya laser nglereni serat laser mesin cnc serat laser desain desain kompak

Katrangan Product Detailed 6KW Laser Cutting Machine ing 16 mm Aluminium Alloys logam karo Raycus Fiber Laser Power Product Pambuka Laser Fiber ACCURL nggawa biaya efektif, kurang-pangopènan, biaya operasi murah lan solusi ramah lingkungan kanggo organisasi. Mesin laser serat kita nyedhiyakake pemotongan kualitas lan toleransi kanthi produktivitas minimal ing antarane pakaryan, padha karo pengembalian investasi sing luwih dhuwur. • Diprodhuksi dening wong sing nggunakake mesin dhewe • Sinar laser ditularaké liwat kabel serat optik rodo ...