mesin nglereni plasma cnc mini

Mesin Pemotong Plasma CNC - Produsen Pemotong Plasma CNC karo Hypertherm HRP130XD

mesin pemotong plasma cnc - pabrik pemotong plasma cnc

---- Fitur Mesin ------- 1. Nglereni unggul lan kualitas nggayuh becik kanthi sampling lan kontrol voltase busur. 2.Gunakake 80% mundhak ing bagean produksi saben jam kanthi nyuda potongan kanggo nglereni wektu siklus. 3. Kanthi mekanika kuat sajrone garansi 2 taun. Gampang nggunakake antarmuka mesin manungsa ing sangisore penyesuaian kerja cepet siji. Keuntungan 4.Performansi bisa digayuh nganggo input operator minimal, ngilangi kabutuhan latihan sing ekstensif lan ngidini sampeyan entuk kinerja sing paling apik ing endi wae ...
mesin pemotong geni

pabrik mesin nglereni sulam cnc plasma fleksibel

1. Katrangan prodhuksi Ndhukung nglereni plasma lan nglereni gas, bisa ngethok grafis rata sing kompleks. Iki minangka mesin upgrade obor tangan, mesin nglereni semi-otomatis lan mesin pemotong profil, utamane cocog kanggo produksi grafis kompleks kanthi syarat-syarat sing dhuwur. Bisa nambah efisiensi nglereni, nyuda pangolahan sekunder lan biaya produksi. 2.Function Efektif nglereni efektif (X * Y sumbu) 1500x7500mm Kanthi ngalih ing Inggris, Rusia, Prancis, Portugis, Spanyol lan liya-liyane kanggo sistem kontrol CNC. Nyimpen luwih saka 1000 file program ...
pabrikan mesin nglereni plasma

2018 gantri plasma paling anyar mesin pemotong gantry plasma pemotong rega

ACCURL utamane nggawe industri nglereni lan welding nyedhiyakake mesin pemotong CNC plasma, mesin pemotong api CNC, mesin pemotong laser CNC, mesin Robot lan pipa mesin pemotong garis intersik, lan liya-liyane produk Mair kalebu plasma / mesin pemotong api Gantry CNC, plasma / api sulam mesin, Mesin CNC / flame / mesin nglereni meja CNC, mesin nglereni Strip elc. Lan mesin nglereni CNC portabel minangka nomer siji sing diteliti lan dikembangake dening ACCURL. Kahanan Rincian Cepet: Tegangan Anyar: 220V / 380V Daya Rated: ...
5 sumbu mesin motong plasma

model meja cnc plasma mesin pemotong 5 mesin pemotong plasma sumbu cnc

Brief introduction This machine adopts integrated design as well as a combination of CNC,mechanical transmission and thermal cutting.That makes it to be a high technology ,high precision and high reliability cutting machine.Excellent human interface guarantees the easy operating and quick processing forvarious workpiece. Quick Details Condition: New Voltage: 220V/380V Rated Power: 8.5KW Dimension(L*W*H): 1300*2500mm Weight: 1500kg Certification: CE ISO Warranty: 1 Year After-sales Service Provided: Engineers available to service machinery overseas Cutting wadth: 300-2000mm Cutting length: 2500-6000mm Numerical control system: ...
cnc mesin pemotong profil cnc

mesin nglereni profil gantry cnc

Application of gantry cnc plasma cutting machine This product is an economic, easy-to-use operation and maintenance type CNC flame &plasma cutting machine which is devoted to many kinds of metal sheet cutting. To achieve a variety of metal materials by any graphic material cutting, after cutting the cut surface under normal circumstances does not require processing on the surface. With a high degree of automation, easy-to-use, high accuracy, high reliability and low price, operation, maintenance etc is very simple and ...
meja nglereni plasma meja

mesin pemotong logam laser cnc mini / mesin pemotong plasma baja cnc ringan

Fitur mesin: 1. Rasuk nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, bobot entheng lan inersia gerakan cilik. 2. Struktur gantri, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel langsung sing nggawe mesin nyopir kanthi lancar kanthi tliti. 3. Nemokake nglereni karakteristik telung dimensi LED, panel logam trough lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma HYPERTHERM Amerika Serikat mesin bisa tekan ambang. 4. Dilengkapi peralatan pariwara liyane (mesin blister, mesin ukiran), mbentuk ...
mesin nglereni plasma cnc murah murah

waja murah baja / stainless steel logam cnc mesin nglereni / cnc logam pemotong logam

Kaluwihan: 1. Mesin Plasma nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, bobot entheng lan inersia gerakan cilik. 2. Mesin Plasma, struktur gantri, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel langsung sing nggawe mesin nyopir kanthi lancar kanthi tliti. 3. Mesin Plasma ngarahake nglereni karakteristik telung dimensi, panel logam trough lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma HYPERTHERM Amerika Serikat mesin bisa tekan ambang. 4. Mesin Plasma dilengkapi peralatan iklan liyane ...
mesin nglereni plasma cnc mini

jinis cilik mini portebel 9015 1218 1224 mesin pemotong cnc plasma logam

Features of cnc plasma cutting machine: 1.Welded lathe bed of thick profiled steel, more solid and stable. 2.Perfect lathe table design, 10mm steel plates fixed on lathe table covered by cast sheath.The level difference of platform remains in 0-1.5mm. 3.Advanced material inclined discharging design. 4. CNC system configuration high, automatic arc, stable performance, the success rate of 99% arc. 5. Support Fastcam software such as the standard G code path generated file can also be read by software conversion software ...
mesin nglereni obor plasma

cnc miller plasma nglereni mesin obor 16mm baja / wesi sing didol

Application of cnc miller plasma cutting torch steel iron Processing shells of machinery and electronic products, advertising signs, crafts, iron garden, car manufacture, boat building, electrical accessories, board cutting. Cnc Plasma Deep Cutting Machine with China Huayuan Power supply cutting capacity -63A cutting thickness: 0-8mm -100A cutting thickness: 0-15mm -160A cutting thickness: 0-20mm -200A cutting thickness: 0-30mm Cnc Plasma Deep Cutting Machine with USA Hypertherm power cutting capacity -65A cutting thickness: 0-12mm -85A cutting thickness: 0-16mm -105A cutting thickness: 0-18mm ...
mesin nglereni busur plasma

mesin pemotong laser plasma pemrogram bisa diprogram nganggo mesin pemotong cnc laser kanthi maksimal 200

Deskripsi Product Accurl CPL Series Pemotong Plasma Series duwe drive geard sisih pindho lan dirancang karo konstruksi baja sing kuwat kanggo katrampilan posisi kanthi kecepatan kanthi dhuwur. Sampeyan bakal duwe kemampuan nglereni sing tepat ing sumbu XY kanthi cara pandhuan linear lan kacepetan 30m / min. Iki nduweni kemampuan kanggo njaga konstan kanthi dhuwur lan kualitas sing padha, kanthi sensor kontrol Arc-THC. 1. Gerakan paralel sing sampurna: Posisi sing bener dijamin dening encoder resolusi dhuwur, langsung dipasang ing motor. ...
mesin nglereni logam plasma

Mesin pemotong meja bebel plasma cnc pemotong meja logam kanggo lembaran logam

Metal Sheet 2100 x 6100mm True Hole CNC Plasma Bevel Cutting Machine with HPR 800 XD Product Description Accurl CPL Series Plasma Cutting Machines has a double side gear drive and it’s designed with strong steel construction for positioning capability at high speeds. You will have a precise cutting ability at X-Y axis with linear guide ways and 30m/min speed. It has ability to maintain constant at the same height and the quality, with the Arc-THC control sensor. 1. CNC ...
nglereni tabung alun kanthi pemotong plasma

cnc plasma kanggo nglereni tabung persegi saka 40x40mm nganti 100x100mm / pemotong tabung plasma

Deskripsi Product 1.Machine Fitur pemotong tabung plasma 1. Rasuk nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, entheng entheng. 2. Struktur gantri, sumbu Y nggunakake sistem dobel motor, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel dwi-lurus sing ndadekake mesin nyopir kanthi tliti kanthi tliti. 3.Kanggo nglereni karakteristik telung dimensi LED, panel logam trough lan nglereni lantai, akurasi bisa nggayuh indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma HYPERTHERM Amerika Serikat mesin bisa tekan ambang. 4. Ditampa karo peralatan pariwara liyane (mesin blister / engraving) ...
mesin nglereni tabung baja

tabung pipa aluminium aluminium mesin pemotong plasma pemotong

Beda karo macem-macem sumber mesin pemotong Plasma kanthi macem-macem sumber: 1. Plasma nggunakake desain strukture entheng, kanthi struktur kaku sing apik, entheng entheng lan inertia gerakan cilik. 2. Mesin Plasma, struktur gantri, X, Y, Z sumbu kabeh nggunakake rel langsung sing nggawe mesin nyopir kanthi lancar kanthi tliti. 3. Mesin Plasma ngarahake nglereni karakteristik telung dimensi, panel logam trough lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi sumber plasma Amerika Serikat AS bisa tekan ...
Mesin nglereni pipa profil CNC

mesin nglereni pipa profil cnc

Specifications CNC pipe profile cutting machine:intersection cutting machine, can cut differnt shape chuck type and friction type ACCURL CNC pipe cutting machine XMG600/6000 CNC PIPE PROFILE PLASMA CUTTING MACHINE (ROLLER TYPE) CNC system: 1set, CNC Control (6 axis) Movable torch carriage: 1 set Plasma torch: 1set Plasma power source: 1set, HPR130, USA Pipe diameter: 600-1500mm Pipe thickness: 3-8mm Pipe length: 6000mm ACCURL  series CNC pipe cutting machine, its X-axis (level main axis rotation) is using the friction tray turning type, ...
mesin nglereni pipa cnc

gedhe 2000 * 6000mm cnc logam sheet pipa nglereni pipa mesin

Product Description Large 2000*6000mm CNC Plasma Drilling Cutting Pipe Cutting Machine with Diameter 500mm Rotary Axis Introduction CNC plasma cutting drilling machine has solved problem for follow-up processing for small holes after cutting plates, economic, energy conservation and environment protection, high improve the working efficiency, lowing the processing cost, has the ability of combine machining, fully effective the machine performance. Combined the cutting and drilling two functions on one machine, can drill 2-15mm small holes which plasma cutting machine can't ...
mesin nglereni plasma cantus jinis gantry

mesin nglereni plasma cantus jinis gantry

Katrangan Produk Gantry Tipe Mesin Motong Plasma CNC Dobel mesin pemotong api gantry CNC mesin pemotong api yaiku jinis oksigen, mesin pemotong gas serbaguna kanthi mesin pemotong CNC otomatis.E ekonomi, digitalisasi, operasi profesional, kapinteran tingkat dhuwur, fungsi lengkap, prasaja operasi minangka produk sing dipilih kanggo perusahaan cilik lan medium. Utamane digunakake kanggo nglereni lan mbentuk baja karbon, piring baja stainless, alloy aluminium lan bahan logam liyane, minangka model pemotongan sing disenengi kanggo industri pangolahan logam. Fitur saka Gantry Type CNC ...
kabeh produk ekspor motor pintar motor gantry cnc mesin pintar motor

Tabel gantri jinis cnc flame plasma nglereni pemotong mini plasma portebel

Deskripsi Product Detailed Logam Mesin Motong 4200 x 28800 CNC Plasma lan Flame Cutter Mini Portable CNC Plasma Cutter Product Description Portable cnc flame machine can be programed to cut any plane form parts comprises of beeline and arc, kang padha karo mesin pemotong gantri sing gedhe. Dilengkapi LED 5.7 inci kanthi tampilan grafis sing dinamis lan statis .Iki langsung dirasakake lan gampang sinau .Ing bisa diprogram kanggo nglereni bagean langsung ...
mesin nglereni logam baja mini cnc entheng

mesin nglereni logam baja mini cnc entheng

Cutting method Guide 1,Flame cutting: Suitable for cutting carbon steel larger than 20mm; 2,Plasma cutting:Plasma cutting cost is 1/3~1/2 of flame cutting;So the plasma is suitable for cutting carbon steel within 20mm; 3,Stainless steel, aluminum or galvanized sheet etc materials suitable for plasma cutting. Product Description Detailed description Machine body structure 1.Steel hollow beam design ensures good heat dissipation without deformation; 2. Box weldment structure process tempering ensures excellent rigidity and intensity; 3. Double drive adopts symmetrical structure. Transmission 1 ...