Aplikasi

Handheld fiber laser welding machine 2000w with auto wire feeder
Handheld fiber laser welding machine 2000w with auto wire feeder
TECHNICAL SPECIFICATIONS The system is mainly composed of a laser unit and a weiding unit; Hand-heid welding,taking into account the flexibility,high efficiency and high weld quality of laser welding; Modular design and layout of the overall equipmet,beautiful and easy to maintain and debug; High system flexibility,compatible with a wide range of models,and short changeover times; Simple operation,no job certificate, no teacheer can also weld beatiful products; ...
Waca Luwih
tabung laser logam
pipa logam lan nglereni proyek laser laser
Pipa logam lan tabung laser nglereni proyek Apa pipa logam lan tabung mesin nglereni laser sing digunakake? Pipa logam lan diameter tabung: ≤200mm Pipa logam lan ketebalan nglereni tabung: ≤8mm (Baja ringan) Pipo logam lan jinis tabung: bunder, alun-alun, segitiga, persegi panjang, bujur, tabung bunder lan liyane tabung khusus liyane ...
Waca Luwih
baja nglereni laser
pemotong laser serat daya tinggi kanggo proyek logam
Pemotong laser serat daya dhuwur kanggo proyek Logam Kapasitas kanggo macem-macem serat daya laser Motong: Bahan kekandelan bahan bantu 500x Mesin Karbon karbon ≤6mm baja tahan karat Oksigen maksimal ≤3mm Nitrogen Maksimum ≤3mm Otomgen Galvanisasi Lembar ≤3mm maksimum Oksigen Oksigen Aluminium ≤2mm Bahan Oksigen Bahan Oksigen maksimal 750W (Efek padha karo IPG 700w) Baja karbon ≤10mm Keluli tahan karat Oksigen maksimum ≤5mm ...
Waca Luwih
mesin nglereni tabung otomatis
cnc proyek pemotong tabung persagi plasma cnc
Proyèk nglereni tabung persegi plasma CNC CNC Plumbum alur mesin CNC minangka peralatan CNC khusus sing digunakake kanggo nglereni pipa logam kanthi otomatis. Bisa nyadari program otomatis lan karya sarang CNC otomatis kanggo macem-macem jinis gabungan intertube, pipa, lan sapiturute. Produk iki digunakake digunakake kanggo struktur baja, gawe kapal, jambatan lan ...
Waca Luwih
mesin nglereni tabung otomatis
cnc plasma putaran nglereni puteran plasma
Apa mesin pemotong tabung plasma CNC sing digunakake kanggo? 1. Bahan sing cocog: Tabung wesi bunder, tabung bunder aluminium, tabung pusingan Galvanisasi, tabung pusingan tahan karat, piring Titanium, lan sapiturute. 2. Industri aplikasi: Nihan kasus proses produk mekanik lan listrik, signage iklan, dekorasi proses, kebon smith ireng, mobil, pambangunan kapal, nglereni lan ngolah aksesoris listrik, industri welding, lsp.
Waca Luwih
hobi mesin pemotong plasma cnc
proyek pemotong plasma baja karbon cnc
Proyèk pemotongan Plasma karbon baja CNC ditindakake dening mesin pemotong plasma STYLECNC, bisa milih pasokan daya beda kanggo logam kekandelan sing beda. Kayata, baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanized sheet, lsp. Beda cnc sumber daya pemotong cnc sing beda: 1. Tiasa Huayuan Cina: 63A kekandelan: 0-8mm 100A kekandelan nglereni: 0-15mm 160A ketebalan: 0-20mm 200A kekandelan nglereni: 0-30mm 2. USA Daya hypertherm 63A ...
Waca Luwih