mesin nglereni laser akrilik

mesin pemotong waterjet kanggo nglereni kaca nganggo sertifikasi CE TUV ISO9001 sing ditrapake Standard Standard

mesin pemotong waterjet kanggo nglereni kaca

Aplikasi Produk Mesin pemotong waterjet kaca ACCURL® yaiku mesin pemotong jet banyu tekanan dhuwur sing nggunakake pemotongan banyu murni langsung utawa pemotongan waterjet abrasif kanggo ngethok sawetara jinis materi. ACCURL® minangka presisi tugas abot, sistem sing dirancang sekrup werni lemah kanggo presisi lan kaku maksimal. ACCURL® dibangun kanthi standar sing paling ketat ing industri alat mesin. ACCCURL® nggunakake proses pemotongan tekanan dhuwur jet banyu kanggo ngethok ketebalan material saka gauge nganti 200mm(8"). ACCURL® bakal ngethok bahan ...
2000 * 1500mm 380 mpa abrasive tempered and laminated glass high pressure CNC water jet cutting machine

2000 * 1500mm 380 mpa mesin motong jet cnc banyu mesin dhuwur

Katrangan Produk Mesin pemotong waterjet abrasive waterjet accurl Waterjet nggunakake banyu ing tekanan sing dhuwur banget nggawe aliran jet banyu kanthi kapadhetan energi sing dhuwur kanggo ngethok macem-macem bahan. WIN-WIN waterjet dirancang kanthi luwih saka 5 paten, struktur profesional lan cukup, kanthi efektif ningkatake umur operasi lan linuwih waterjet, kaku & stabilitas sing apik, operasi sing akurat lan aman. accurl 5 axis 380Mpa cnc waterjet mesin nglereni logam bisa Cut bahan saka 0.1mm nganti 200mm (8") ing kekandelan, ...
Mesin Pemotong Laser Serat CNC 500w 700w 1000w 2000w 3000w Mild / Stainless / Baja Karbon

mesin pemotong laser serat cnc 500w 700w 1000w 2000w 3000w baja / tahan karat / karbon

efisiensi konversi foto-listrik dhuwur accurl bisa nganti 30%. Dadi mesin mlaku kanthi konsumsi daya sing sithik banget. Dibantu sinar laser kanthi kualitas apik, titik fokus cilik, lan jahitan pemotongan apik banget. Efisiensi kerjane dhuwur, lan kualitase apik kanthi nggunakake serat klambi ganda (DCF). Titik cahya seneng kualitas apik. Lan mesin distorts mung rada. Kajaba iku, potongan-potongan kerja duwe jahitan sing dipotong. Jalur cahya sing ditutup kanthi lengkap yaiku ...
1000w Stainless steel baja karbon wesi logam cnc Sheet Metal serat mesin nglereni laser rega kanggo didol

1000w stainless steel wesi baja cnc sheet logam laser mesin nglereni

ACCURL LASER HL-2513F/3016F 300-1000W Fiber Laser Cutting Machine kanggo Metals ACCURL F seri mesin nglereni serat, punika desain Hooly amben nglereni laser multifungsi, mesin nglereni nganggo metode Co2 laser serat optik laser serat optik lan desain terpadu lan manufaktur, ngganti sajarah sadurungé saka serat optik mesin nglereni laser mung Cut logam, nglereni laser awak amben digawe saka 15mm struktur welding piring baja, lan gantry kekandelan Processing panggilingan saka 40mm, lan pangolahan perawatan panas njamin deformasi mechanical ing 20 .. .
China dhuwur efisien CNC raycus MAX

china baja / max / ipg stainless steel laser china high efisien chnc / ray / ipg stainless lase

Integral kawangun, nolak splicing Nggunakake flake grafit cast wesi, kekuatan tensile paling kang 200MPa. Isi karbon dhuwur, kekuatan compressive dhuwur lan atose dhuwur. Nyerep kejut sing kuat lan tahan nyandhang. Good casting lan nglereni kinerja. Lubricity banget, resistance karat lan stabilitas dimensi. Sensitivitas termal sing kurang lan sensitivitas celah amben nyuda mundhut peralatan nalika nggunakake, saengga akurasi mesin bisa tetep suwe, lan ora ana deformasi ing siklus urip. Bebasake tangan sampeyan, nikmati mobil ...
Industri digunakake digunakake mesin nglereni laser serat 750w / 1000w regane

industri digunakake kanthi nggunakake mesin pemotong laser serat 750w / 1000w rega

Fitur mesin nglereni laser logam ACCURL 750W / 1000W, sing duwe kaluwihan struktur sing gampang, bobot entheng, kurang welding, pangolahan sing gampang, gampang dipasang lan dioperasi. Kajaba iku, mesin bisa di rangkep menyang siji bagean, gampang diangkut nganggo kontain. Mesin pemotong laser ACCURL 750W / 1000W ngetrapake rel impor lan rak abot saka Taiwan, motor servo Panasonic Jepang lan driver lan sirah laser laser laser Amerika. Kabeh bagean kasebut cocog karo saben liyane, stabilitas mesin ...
1500mmx3000mm Hot Sale lan Rega Serat Laser Cutting Machine karo 500W, 700W, 1000W Laser Source

Mesin nglereni serat 1500mmx3000mm kanthi sumber laser 500w, 700w, 1000w

Instructions saka 1530 serat mesin nglereni 500w: High performance.fiber transmisi bisa nggawe manawa efek nglereni kualitas padha ing saben titik materi. Efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni cepet. tingkat konversi fotolistrik kira-kira 35%. Konsumsi gas sing kurang. nduweni teknologi pemotongan ... Instruksi mesin pemotong serat 1530 500w: ♦ Transmisi serat kinerja sing dhuwur bisa nggawe efek pemotongan kualitas sing padha ing saben titik materi. ♦ Efisiensi dhuwur, kacepetan nglereni cepet. tingkat konversi fotolistrik kira-kira 35%. ♦ Konsumsi gas sing sithik.
12mm CNC Sheet Metal Laser Cutting Machine | Rega Mesin Pemotongan Laser Serat 3KW 2KW 1KW 500W

500w 1kw 2kw 3kw 12mm cnc sheet logam laser mesin nglereni

Spesifikasi Mesin Pemotongan Laser 1.daya dhuwur 2.akurasi dhuwur lan umur dawa 3.produsen langsung Ngenalake Mesin Pemotongan Laser Kita ngasilake macem-macem jinis Serat, YAG, CO2, mesin laser. Lini produk kita kalebu nglereni laser, menehi tandha laser, mesin ukiran laser. Ditrapake kanggo macem-macem bahan kayata stainless steel, baja karbon, aluminium, kuningan, tembaga, lembaran galvanis lan bahan logam liyane. Teknis Mesin Pemotongan Laser Katrangan Produk Mesin Pemotongan Laser Kualitas tinggi 600w yag Industri cnc Alat pemotong laser sing didol FLDJ-YAG1325 ...
500W 700W 1kw, 2kw, 3kw, lembaran logam CNC serat optik harga mesin pemotong laser karo Trumpf, IPG

500w 700w 1kw, 2kw, 3kw, logam sheet cnc mesin pemotong serat optik

Mesin pemotong laser serat kanggo logam Utamane digunakake kanggo nglereni baja karbon, baja silikon, baja tahan karat, paduan aluminium, paduan titanium, lembaran baja galvanis, papan pickling, piring seng aluminium, tembaga lan akeh jinis pemotongan bahan logam lan liya-liyane. Kauntungan saka mesin pemotong laser Serat 1. Kualitas jalur sing apik banget: Titik laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas sing apik. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: kacepetan nglereni 2-3 kaping saka mesin nglereni laser CO2 daya padha. 3. Stabil mlaku: nganggo ndhuwur donya ...
rega mesin pemotongan laser laser panas

rega mesin pemotongan laser laser panas

Gambaran Umum Product Mesin pemotong laser tekstil otomatis kanthi kacepetan dhuwur, nggunakake SLR digital definisi dhuwur kanggo ngiyataken pencitraan kanthi tliti dhuwur, sing kalebu format gedhe lan multi-pola, lan supaya kesalahan splicing gambar lan nyuda gambar. kualitas. Karakteristik desain sing luwih fleksibel yaiku posisi titik sing fleksibel, pangenalan bebarengan pola potong sing bisa digunakake, golek wates otomatis kanggo mbenerake gambar sing fleksibel lan variabilitas, ngrampungake masalah sing disebabake dening deformasi lan peregangan materi. Iki ...
1325 1530 rega mesin pemotong laser logam non-logam kanthi rega mesin

1325 1530 rega mesin pemotong laser logam non-logam kanthi rega mesin

Prinsip Makarya 1. Struktur kasebut minangka jinis gantri kanthi wates dobel lan tenaga dobel, kanthi pengurangan kacepetan sing diimpor Jerman, rak lan pinion, trek pandhuan linear, sing kabeh tliti tliti. Transmisi kanthi stabil, nyepetake kecepatan, akurasi posisi, nduwe proses pemotongan horisontal. 2. Ing amben mesin nglereni lan girder lelungan nganggo struktur gandheng integral, diproses kanthi ngladeni, ngrampungake kasar, relief stres vibratory, stres welding lan kerja bisa ngilangi kanthi lengkap. Ketegaran sing apik, tliti kanthi tliti, tetep ora suwe ...
Mesin China adol panas 400W 600W rega mesin pemotongan laser laser CNC murah

China 400w 600w rega sheet sheet mesin cnc laser murah

Spesifikasi Mesin pemotong laser lembaran logam 400W 600W kanthi kacepetan cepet lan presisi dhuwur Gampang operasi Kerja stabil Katrangan rega mesin pemotong laser CNC lembaran logam murah yaiku teknologi pangolahan laser paling anyar saka perusahaan kita kanggo macem-macem industri kanggo menehi solusi. Mesin kasebut nggunakake modul laser pompa YAG paling anyar, rega murah, ora nganggo alat. Struktur meja minangka wangun salib lan nduweni dalan cahya sing tetep. Wis diinstal piranti lunak pemotong profesional, ...
500W 1000W 2000W Stainless steel wesi baja logam wesi laser nglereni rega mesin kanggo rega pabrik 3year warrty

500w 1000w 2000w stainless steel wesi baja logam wesi laser rega mesin nglereni

Product Description Fungsi Advantage 1. donya ndhuwur diimpor serat laser, kinerja stabil, urip layanan bagean tombol bisa nganti 100 jam. 2. Kualitas sinar laser sing misuwur, sing nggawe garis pemotongan luwih tepat, efisiensi kerja luwih dhuwur, kualitas pangolahan luwih apik. 3. Nganggo lingkungan kerja laser suhu sing ditutup kanthi lengkap, nggawe manawa karya sing stabil luwih efektif. 4. energi sudhut tartamtu ing ngisor iki teknologi, nggawe efek nglereni sudhut cetha liyane. 5. Nduweni teknologi kontrol kepala pemotong canggih Jepang, lan kegagalan otomatis nguwatirake ...
Mesin pemotong lencana pabrik China + mesin pemotong laser sing bisa ditambahi

mesin pemotong lencana pabrik china + mesin pemotong laser sing bisa ditambahi

Deskripsi Produk Profesional kanggo baja karbon 0.5-4mm, baja tahan karat, baja dilapisi seng elektrolitik, baja silikon utawa jinis pemotong panel logam tipis liyane. Efektif nglereni kacepetan dhuwur. Parts utama 1. Goresan nyegah bahan dipakani Tabel karo Ball Universal. 2. Alat mesin pigura Solid kanggo entuk Pusat gravitasi sing luwih stabil, presisi sing luwih dhuwur lan tahan lama. 3. 300mm Precision rak. 4. Rel reducer kacepetan standar internasional lan rak gear. Bahan Industri Terapan Digunakake ing pangolahan lembaran logam, penerbangan, aerospace, elektronik, peralatan, ...
Mesin Serat Mesin Laser Logam Serat

Rega pemotong laser mesin laser serat

Pambuka Mesin Parameter Kinerja Mesin Pemotong Laser Kertas nduweni panel kontrol DSP digital, rel HIWIN, mesin kasebut bisa dicocogake karo AutoCAD, Corel DRAW CAD lan kabeh piranti lunak pangolahan grafis liyane kanggo ngasilake grafis asli. Mesin seri iki pisanan nggunakake antarmuka data port USB sing ndhukung panas-plugging lan transmisi data sedhela kanggo mujudake efisiensi dhuwur tanpa sumber daya komputer akuntansi. Panel kontrol LCD nggawa antarmuka komputer-manungsa sing ramah lan operasi sing gampang. Kaluwihan Material 1) "ngarep" lan "mburi" saka laser kita ...
Hot Sale CNC Serat Mesin Motong Laser logam Laser Cutting Mesin Rega Laser

sale panas cnc serat laser nglereni sheet sheet mesin laser laser nglereni rega

Hot Sale CNC Fiber Laser Cutting Machine Sheet Metal Laser Cutting Machine Price 1.Characteristicof kita laser cutting machinea.Application saka struktur gantry lan terpadu cast cross-girder kanggo entuk rigidity luwih, stabilitas, resistance kejut. b. Sumber laser kinerja dhuwur lan sistem operasi stabil sing nggawe efek pemotongan paling apik. c. Mesin kasebut nduweni sistem pendinginan sing sampurna, sistem pelumasan lan sistem mbusak bledug, kanggo mesthekake yen bisa digunakake kanthi stabil, efisien lan tahan lama. d. Mesin kasebut bisa nyetel dhuwur kanthi otomatis kanggo njaga ...
digawe ing china digunakake mesin nglereni kain cnc laser, kayu cilik mati nglereni rega mesin pemotong laser

digawe ing mesin pemotong kain china, kayu cilik mati mesin nglereni laser

Mesin Pambuka Mesin ngetrapake sumber laser MAX Fiber diimpor (500W, 800W, 1KW), sistem obah skru bola nyopir dual, rute lampu tetep kanthi desain gaya gantri, kontrol gelung kanthi ukuran linear supaya kualitas nglereni cocog banget desain. Iki cocog banget kanggo nglereni kanthi cepet lan tliti kanthi baja tahan karat lan baja sing ringan., Sanajan sudhut radian lan landhep bisa dipotong kanthi sampurna. Kaluwihan 1. Kualitas path sing apik: Dot laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, berkualitas tinggi. 2. Kacepetan nglereni dhuwur: nglereni ...
Mesin Pemotong Mesin Laser 1000W Paling Mampuh 1000W

Mesin pemotong mesin laser 1000w sing berpatutan

Aplikasi Produk The [email protected] Fiber Lasers nggawa sampeyan biaya efektif, pangopènan sing murah, biaya operasi sing murah, solusi sing ramah lingkungan kanggo organisasi sampeyan. We ngirim mesin sing nyedhiyani nglereni kualitas lan toleransi karo mundhut produktivitas cilik antarane proyek, equating kanggo investasi returnon luwih. Mesin pemotong laser serat kita dikembangake lan didol adhedhasar kritéria kasebut. Diprodhuksi dening wong sing nggunakake mesin dhewe. • Resonator dilengkapi garansi 100.000 jam saka pabrikan (IPG) • Kecepatan potong sing luwih dhuwur bisa uga • ...
Pipa tabung 6m logam stainless steel nglereni serat laser mesin nglereni

tabung pipa 6m logam stainless steel nglereni mesin nglereni serat laser

Katrangan: Mesin pemotong laser serat minangka alat pemotong paling apik kanggo nglereni logam lembaran tipis, utamane kanggo baja karbon, pemotongan baja tahan karat, nggabungake fungsi tata letak kompak, tautan optik stabil, operasi sing trep lan kinerja sing bisa dipercaya. Fitur: 1. Desain mesin terpadu, kiwa lan tengen ngempalaken desain laci Highly ngirit papan. 2. Stabilitas lan linuwih kanggo sistem path cahya lan sistem kontrol. 3. Laser serat nduweni fungsi lan umur sing dhuwur lan stabil sing luwih saka 100000 jam. 4. Kualitas pemotongan sing luwih dhuwur lan ...
biaya pemotong laser

cnc rega murah plastik pemotong plastik akrilik 3mm mesin pemotong

Spesifikasi Mesin Pemotong Laser CO2 1, CO2 80W-150W 2, Ukiran potong laser CNC 3, Pangopènan sing sithik 4, Distributor sing dikarepake Muti-Fungsi: Mesin pemotong laser Cut & Engrave sing ditrapake kanggo potongan / ukir / hollow ing macem-macem jinis bahan nonlogam kanthi wujud, grafis, teks lan logo sing rumit Katrangan Produk Fitur mesin pemotong laser plastik murah 1, nggunakake sistem kontrol DSP majeng internasional kanthi fungsi pemotongan kurva sing terus-terusan lan cepet lan fungsi proses optimasi jalur paling cendhak, ningkatake efisiensi kerja. . Kanggo ...