mesin nglereni flame plasma cnc

CNC Plasma CNC lan Mesin Motong Flaming OXY karo Hypertherm HyPerformance Plasma HPR400XD

cnc plasma nglereni lan mesin pemotong api oksigen kanthi hipproforman plasma hpr400xd

Aplikasi Product Sistem nglereni Micro EDGE Pro CNC dirancang kanggo dipercaya, bisa larang, lan bisa nyukupi syarat nglereni kinerja sing dhuwur. Seri Micro EDGE Pro CNC dibangun kanggo njamin kinerja sing lancar lan akurat. Iki dilengkapi sistem kontrol Hypertherm cnc, cara pandhuan linear tliti lan piranti tabrakan obor plasma mandhiri, kontrol dhuwur otomatis lan sistem pencucuhan otomatis. Basis ACCURL, kasusun saka profil gandheng kanthi dawa kabeh sing nyebabake ...
mesin pemotong geni

pabrik mesin nglereni sulam cnc plasma fleksibel

1. Katrangan prodhuksi Ndhukung nglereni plasma lan nglereni gas, bisa ngethok grafis rata sing kompleks. Iki minangka mesin upgrade obor tangan, mesin nglereni semi-otomatis lan mesin pemotong profil, utamane cocog kanggo produksi grafis kompleks kanthi syarat-syarat sing dhuwur. Bisa nambah efisiensi nglereni, nyuda pangolahan sekunder lan biaya produksi. 2.Function Efektif nglereni efektif (X * Y sumbu) 1500x7500mm Kanthi ngalih ing Inggris, Rusia, Prancis, Portugis, Spanyol lan liya-liyane kanggo sistem kontrol CNC. Nyimpen luwih saka 1000 file program ...
mesin pemotong logam plasma kanggo didol

bakar logam china cnc nglereni mesin pemotong cnc plasma kanggo didol panas

Produk kita digunakake ing Woodworking, Advertising, Model, CAD / CAM Model industri, Busana, Paket Printing, Marking, Laser sealing lan liya-liyane. Kita duwe departemen R&D, departemen kontrol kualitas, lan sawise adol penjualan & layanan. Fitur mesin pemotong plasma cnc: Wilayah kerja sing efektif: 2000 * 4000mm Plasma & kepala nglereni bakar Amerika Hypertherm 200A Pandhuan Linear PMI kanggo 25mm Ketebalan ngethok yaiku baja tahan karat 3mm -200mm Jepang 750w Keyboard motor elektronik PCB Panasonic (siji ...
cnc pemasok mesin pemotong plasma

Produsen cnc tabel meja cnc / mesin nglereni geni kanggo produk mekanik

Introduksi produk: 1, plasma CNC lan mesin nglereni pipa minangka piranti transmisi mekanik presisi kanthi teknologi nglereni termal digabungake karo efisiensi sing dhuwur, presisi dhuwur, linuwih. Kanthi antarmuka mesin mesin tanpa wates, operasi gampang lan gampang, bisa ngilangi macem-macem bentuk logam lembaran kompleks kanthi cepet lan akurat, utamane cocog kanggo logam kanthi baja tanpa baja tipis, stainless steel lan pemotong baja karbon. Iku nganggo desain modular terpadu, instalasi cepet, gerakan trep. 2, amben kabeh ngetrapake ...
mesin nglereni pipa plasma

rong sumbu cnc loro lan mesin nglereni pipa plasma

Product Description CNC Pipe Flame and Plasma Cutting Machine It has features as following: 1. Several models available (16"type, 24" type, 32" type, 48" type, 60" type); 2. Automatic pipe cutting precision: + 1mm; 3. PLC system control; 4. High efficient pipe cutting with automatic self-measuring, automatic pipe end beveling; Intersection line profiling for both main and branch pipe function; 5. Multi-axis cutting machine can profile more complicated outlines with bevel; 6. Widely used for C. S / Alloy Steel ...
pemotong plasma

regane murah regane pipa flame pipa plasma cnc karo mesin pemotong mesin pemotong

Katrangan Product Sampeyan bisa nindakake nglereni piring lan nglereni pipa. Kanggo pipa kanthi diameter≤300mm, bisa nindakake bolongan tee, bolongan bunder lan offset line centex kanthi posisi sing beda kanggo pipa. Bisa mungkasi nglereni sikut pamisah. Bisa nindakake bolongan persegi lan mungkasi nglereni pipa. Nggunakake sistem drive berkualitas tinggi kanggo njamin stabilitas obah lan tliti mekanik sing dhuwur. Fitur Produk (1) Trek sing diisi nduweni fitur intensitas dhuwur, kecepatan dhuwur lan tliti. (2) ...
mesin nglereni tabung plasma

pipa bunder tabung persegi pipa cnc plasma nglereni mesin beveling baja kanggo kain waja

Brief of cnc pipe tube cutting machine : 8 Axis CNC Pipe Tube Cutting Machine, It can cut and bevel round pipe,sqaure tube and rectangular tube in one machine ,cut and bevel together save time , up to AWS . Cutting method :can match plasma cutting and flame gas cutting ,depend on the pipe wall thickness . Advantage of kasry control system and software : 1-After you buy the machine can be upgraded lifetime for free ; 2-Good compability ,support ...
gantry jinis cantilever cnc plasma lan mesin nglereni api geni sing bakar didol

gantry jinis cantilever cnc plasma lan mesin nglereni api geni sing bakar didol

Katrangan Product Plancar lan ganggang CNC plasma khusus dirancang kanggo nglereni piring logam, ditondoi kanthi otomatisasi lan efisiensi, operasi gampang lan wektu layanan dawa. Plasma pemotong lan flame CNC iki minangka struktur gantri, jembarane horisontal duwe akeh spesifikasi: 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, etc.2m, 3m, nganggo drive siji, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m ngadopsi pandhuan dual lan pandhuan garis. Jinis lan jinis obor opsional miturut kabutuhan pangguna, Parameter Teknik Cathetan: l Ing ndhuwur iku konfigurasi standar produk kita Lacak guage ...
flame cut steel plate

Plat baja supplier baja cnc gantry plasma lan mesin pemotong api sulaman api

Product Description China supplier steel plate cnc gantry plasma and flame cutting machine plasma cutter Features 1. Steel hollow beam design ensures good heat dissipation without deformation. 2. The gear-rack driving motions without engagement gap ensure the machine running smooth at high speed. 3. Fully functionalized CNC system and optocoupler device enhance the super anti-jamming capability of the plasma system. 4. World’s top branded components and circuits ensure long service life. 5. Multiple cutting torches can be configured. Both flame ...
mesin nglereni polong baja cnc mesin nglereni kanggo industri bangunan kapal 4200mm x 16800mm

mesin nglereni polong baja cnc mesin nglereni kanggo industri bangunan kapal 4200mm x 16800mm

Detailed Product Description 4200mm x 16800mm Steel Plate CNC Flame Plasma Cutting Cutter Machine Product Description Specifications CNC plazma/flame cutting machine 1. gas cutting 2. plazma cutting machine, can cut different profile shape AG series CNC plazma/flame cutting machines are the newly perfect machine style designed by Jinfeng company with many years' experiences in designing cutting machines. They have the advantages of beautiful looking, small inertia, good rigidity and stable moving. They have the different track span from 3 to ...
Produsen profesional saka cnc plasma / flame mesin ing china

gantry jinis cnc plasma / flame machine for sale

Fitur (1) Gawe gampang (2) Loro cara nglereni: nyala utawa plasma. (3) Iki minangka peralatan nglereni cnc dhuwur-efisiensi, dhuwur lan linuwih (4) Sistem servo nyetir dobel, kanthi garansi. (5) Tabel pakaryan bukti bledug utawa asap njabut piranti kanggo lingkungan kerja sing resik. (6) Daya plasma pilihan kanggo nglereni bahan sing beda. Parameter Ketepatan Mekanikal 1. Ketepatan instalasi rel pandhuan: 1) Ketepatan akurasi ril utama ± 0.2mm / 10m 2) tingkat ing antarane rong ril ± 0.5mm / 10m ...
Produsen profesional saka cnc plasma / flame mesin ing china

plate plate logam abot lan pipa puting gantry cnc plasma mesin bunder

Features of the gantry cutting machine for palte and pipe : The gantry CNC plasma and flame cutting machine for plate and pipecan cut metal plate and pipe in one machine ,it is characterized of high automation and efficiency,easy operation and long service time. This CNC plasma and flame cutting machine is gantry structure with double-driven system, working size can be customized upon requirement.It can be used for cutting carbon steel, stainless steel and non-ferrous metal in any 2 d ...
kabeh produk ekspor motor pintar motor gantry cnc mesin pintar motor

Tabel gantri jinis cnc flame plasma nglereni pemotong mini plasma portebel

Deskripsi Product Detailed Logam Mesin Motong 4200 x 28800 CNC Plasma lan Flame Cutter Mini Portable CNC Plasma Cutter Product Description Portable cnc flame machine can be programed to cut any plane form parts comprises of beeline and arc, kang padha karo mesin pemotong gantri sing gedhe. Dilengkapi LED 5.7 inci kanthi tampilan grafis sing dinamis lan statis .Iki langsung dirasakake lan gampang sinau .Ing bisa diprogram kanggo nglereni bagean langsung ...
Produsen profesional saka cnc plasma / flame mesin ing china

Produsen profesional saka cnc plasma / flame mesin ing china

Product Description CNC cutter is a computer control, precision machinery and oxygen-acetylene gas cutting combination, and high efficiency hot cutting automation equipment. Its numerical control cutter can cut any shape of the plank. On the other side of the door frame, installs several torches, which can be used to cut serval straight lines on plate. Heating and cooling the plate at the same time, which fundamentally eliminate the phenomenon of the bending. This machine is mainly consisted of shape frame ...
mesin nglereni flame plasma cnc

Desain plasma warna biru cnc 7 inci nggawe desain rasuk baja rumput polong

Detailed Product Description Accurl brand portable cnc flame/plasma cutting machine from China 2200 x 28800mm Brief introduction The ACCURL CNC flame cutting machine is specially designed for metal plate cutting,it is characterized of high automation and efficiency,easy operation and long service time. This CNC plasma and flame cutting machine is gantry structure with double-driven system, working size can be customized upon requirement.It can be used for cutting carbon steel, stainless steel and non-ferrous metal in any 2d graphics,thus is widely ...
cnc plasma lan mesin nglereni api / rega mesin pemotong plasma / pemotong plasma cnc

cnc plasma lan mesin nglereni api / rega mesin pemotong plasma / pemotong plasma cnc

The advantage of our machine 1.cutting faster, more accurate control, the cutting surface is more smooth, no glitches, no black; cutting holes in high quality 2.Stability and reliability for light path system and control system 3.Humanizing design, convenient operation 4.High performance price ratio, low operating cost >High cutting efficiency and quality, no noisy. Small heat influence area, cutting seam smooth and no deformation, post treatment is not needed 5.The machine adopt Beijing START plasma control system, standard high sensitivity arc ...
mesin nglereni suling cnc siji sisi, pemotong plasma logam kanggo kabeh wujud

mesin nglereni suling cnc siji sisi, pemotong plasma logam kanggo kabeh wujud

Detailed Product Description Accurl Brand Single Sided Driven 3200 x 12800 CNC Flame Cutting Machine Brief introduction The ACCURL CNC flame cutting machine is specially designed for metal plate cutting,it is characterized of high automation and efficiency,easy operation and long service time. This CNC plasma and flame cutting machine is gantry structure with double-driven system, working size can be customized upon requirement.It can be used for cutting carbon steel, stainless steel and non-ferrous metal in any 2d graphics,thus is widely ...