Ma'anShan China +86-188-5555-1088

SUKU KITA

ACCURL minangka produsen peralatan lembaran logam sing misuwur ing pasar dunya. Merek "Accurl" wis misuwur ing pirang-pirang taun ing peralatan peralatan lembaran logam internasional. Klompok kita nggedhekake pangembangan produk, produksi lan dodolan. (lengkapé…)

kauntungan inovatif

Ing ACCURL, kita bangga karo kemampuan kanggo nggawe ...

kisaran produk kita

ACCURL fokus ing papat kelas produk primer: tekan brek, shears hydraulic, ...

masalah dhukungan pelanggan

Pelanggan pantes dadi sing paling apik, sebabe dhukungan ACCURL ...

APA KANGGO

Mesin Nglereni Laser

mesin nglereni laser

Accurl minangka produsen ndhuwur kanthi mesin nglereni laser, serat & baja laser kanthi pangopènan Low ...

Waca Luwih
Piring - & - Pipa-Serat-Laser-Motong-Mesin

piring & pipa mesin nglereni serat laser

Pipa logam & Plate Laser Plate Logam Digunakake khusus kanggo nglereni Plato baja Karbon Pa Jarbon.

Waca Luwih
Mesin Nglereni Tube Laser

mesin nglereni tabung laser

Often components can be redesigned to be cut from one piece, rather than several pieces. Instead of cutting...

Waca Luwih
Mesin Motong Plasma & Api

Plasma & mesin nglereni geni

Pemotong meja ACCURL jinis pemotong plasma, mesin pemotong jinis gantri, mesin pemotong api jenis cantilever, ...

Waca Luwih
Mesin Motong Tube Plasma

mesin nglereni tabung plasma

ACCURL nawarake Plasma Tube Cutting Machine yaiku mesin nglereni sing nggunakake plasma minangka sumber daya kanggo ...

Waca Luwih
Mesin Nglereni Banyu

mesin pemotong jet banyu

Pengin tuku pemotong jet banyu? ACCURL nggawe mesin pemotong waterjet lan Solusi Waterjet Solokan kanggo ...

Waca Luwih

PRODUK PALING TERBARU

Handheld fiber laser welding machine 2000w with auto wire feeder

TECHNICAL SPECIFICATIONS The system is mainly composed of a laser unit and a weiding unit; Hand-heid welding,taking into account the...

Waca Luwih

Handheld fiber laser welding machine 1500w for 8mm Carbon steel

TECHNICAL SPECIFICATIONS The system is mainly composed of a laser unit and a weiding unit; Hand-heid welding,taking into account the...

Waca Luwih

Accurl Smartline 3015 Series Fiber Laser Cutting Machine

BEST QUALITY, HIGH ACCURACY AND PRODUCTIVITY WITHOUT COMPROMISES ON THE WHOLE THICKNESS RANGE THANKS TO THE BEST INTEGRATION OF ALL...

Waca Luwih

VIDEO paling

5d 5 sumbu waterjet cnc mesin-cnc water jet cutting machine-thick metal cutting

Kondisi Cepet: Lokasi Asal Anyar: Anhui, China (Dharatan) Jeneng merek: Nomer Model ACCURL: ACWJ-1530, ACWJ-1530 Tegangan: 380V 220V ...

Waca Luwih

3d 5 sumbu waterjet cnc mesin-banyu nglereni waterjets tekanan baja-stainless steel

Mesin jet air abrasive ACCURL® yaiku mesin waterjet tekanan tinggi sing nggunakake pemotongan banyu lurus utawa pemotongan waterjet abrasive ...

Waca Luwih

cnc banyu jet nglereni mesin pemotong watern cnc kanggo nglereni baja - granit - plastik

Pemotongan Waterjet Sampurna: Mesin jet Air ACCURL® wis digayuh kanthi meksa volume banyu sing ana ing tekanan ...

Waca Luwih